Sancarefeem Sizlerde de baş ağrısı var mı acaba aşırı bende sol gözümden giriyor ağrı hep korkmaya başladım artık anlamadım gitti ya neden olur
Hilal-95 Sancarefeem kücük tansıyonunuLa alakalı olablır o yükselince az da olsa göze vuruyor ölçüttürp baktırman da fayda var kuzum
SncrMerve Sancarefeem bende 34 haftalığım sabahları baş ağrısı oluyordu doktor kan istedi sonuçlarda kansızlık çıktı sabahları aç karnına pekmez içiyorum bir kaşık bide takviye Demir ilacı alıyorum geçti çok şükür baş ağrılarım . Kansızlık da yapabilir bir baktırın
Denal Sancarefeem tansiyona baktır normalde olsa takip altına al Dr la görüş sonuçta ilk geneligin sıkıntılı geçmiş küçümseme de telasda olma temkinli ol doğumuna az zaman kalmış
Sancarefeem Elikra aklıma o geliyor bide ilk gebeliğim gebelik zehirlenmesi ile doğmuştu korkuyorum ya çok dün sağlık ocağında ölçtürdüm iyidi ama heran da farklı olabilir gözlerime vurmaya başladı 🥺
Sancarefeem Elikra sağlık ocağında ölçtürdüm de 11-7 çıktı benim içim rahat etmedi gidicem doktora ama benim doktorum yoğun haftaya gün var
Sancarefeem SncrMerve kan ilacı ve vitamin yazdı sağlık ocağı bana ama bu sebepten değil kullanman gerek dedi
SncrMerve Sancarefeem hiç kan verdiniz mi son zamanlarda belki ondandır nerden biliyorlar . Düzenli olarak içiyor musunuz kan ilacını
Sancarefeem SncrMerve içmedim çünkü hiç test yapmadan verdiler bende doğal olarak ne oluyoruz dedim canım valla doktoruma gidicem o istanbulda bi ona güvenim var zaten az kaldı doğuma sorun yaşamak da istemiyorum ya artık