[silindi] İnternette karbonat ile ilgili cinsiyet belirleme diye bir şey çıkıyor deneyen ve doğru çıkan var mı acaba ? 😂 Bizim bebiste cinsiyetini belli edicek hal olmayınca arkadaşım atmış banada merak ettim burda deneyen var mı ?
Yagmur00 [silindi] ben cinsiyet dwgıl de ıdrar ve camasır suyu denemiştim hamıle mıyım diye 🙈🙈🙈ama cok merak etmisim
superrmomy [silindi] bizim cinsiyetimiz kız ama net değil az önce merakımdan denedim. Cok az reaksiyon oldu doğru mu bilemedim valla 😄
[silindi] Yagmur00 Hahaha eskilerin bir bildiği varmış demekki bende deniyim su karbonati bari napiyim belki doğru çıkar 😂
Yagmur00 [silindi] dene bakalım canım hber wer belkı dogru cıkar 🤪🤪bıde benım hep karnımda anladılar erkek oldugunu
Yagmur00 [silindi] 3 aylık tim herkes afedersin kalcam ve karnıma bakmışlar konu komsu tabi herkes senin oglun Olcak oglun Olcak kalcam yok mus karnım sıvrıymıs faln dediler ben we esım hep erkek dedik oglum diye sewdı oglum Olcak 🥰🥰
ikiprensesannesii [silindi] kiz hic bsey olmadi kabarcik falan hic cikmadi 😂😂 benim kizım olcak o yuzdenmi.bilmiyorum ama 😂
[silindi] superrmomy @ikiprensesannesii Yagmur00 bende denedim simdii çok köpürdü bu durumd erkek 🤷 bakalım yarın yağmur hanım yapinca net anlarız 😂
[silindi] ikiprensesannesii yaa belkide o yüzdendir deniyince yazicam bakalım ahahah 😂 Eğer doğruluk oranı yüksekse süper bir şey ya hahah
ikiprensesannesii Yagmur00 herkes aynisini bana da diyo ama benim kizim olacak ona inanmiyorm artk 😂😂
ikiprensesannesii [silindi] erkek olan biri denesin bakalim onda ne olcak ama bu bence idrardaki asit duzeyiyle alakasi bisy 😂
[silindi] ikiprensesannesii Olabilir belkide ondandir 🤷 @Yagmur00 Yagmur hanım evinizde karbonat var miiii 😂😂 Çok bilimsel çalışmamız için soruyorum ahahhaha 😂