Papatya-Kokusu ipekk35 evet sorucam bu sefer belki hafta sonu giderim tekrar 9 gün içinde ücretsiz gidebiliyorum doktorum istersen gel haftaya demişti belki giderim 😊
ipekk35 Halime0638 Benim herşeyine bakması 10 saniye bile sürmedi anlamadım ki bende. Özele gitmek en iyisi. Detaylıyı bekleyin derim bende.
Halime0638 ipekk35 Evet devlet öyle kalp atışını bile dinletmedi kendi kendine söyledi yazdırdı bebegin haftasıyla uyumlu dedi gönderdi anlam veremedim 🤦 özele de sadece bi kac kez gidebildim randevu bulamama nedeni ile bilmiyorum devlet resmen herşeyi b…
Papatya-Kokusu ipekk35 ya sanırım 15. Haftadan sonra veriyorlarmıs bende daha haftam kücük diye söylememiştim ama sorayım sonucta bir ton para veriliyor vermeleri gerekli haklısınız ❤️
Papatya-Kokusu ipekk35 şehir hastanelerinin ultrasonlarıda güzel diyorlar gitmek istiyorum devlet hastanesinede özellerde bazı şeyler para tuzağı cidden 😊
ipekk35 Papatya-Kokusu Devlet hastanesindekiler genellikle eski ultrason cihazı oluyor canım. Fakat Şehir hastaneleri yeni ya belkide ondan cihazlarıda yeni olabilir. Bazı şeyler para tuzağı tabiki kan tahlillerini devlette yapıp öyle gidilmesi gerekiyor bence yoksa fazladan para alıyorlar. 😊
ipekk35 Halime0638 Cinsiyet önemli bir şey dikkatlice bakılması gerekiyor birde bunların umurunda değil. Ben 10.haftadan önce dinleyemedim kalp atışını hep makineler eski dışarıya vermiyor sesi dediler. Bu cinsiyeti öğrenmek için gittiğim doktorda sesi dışarıya vermiyor dedi.