ZehraUD Merhabalar ben 2,5 haftalığım ultasona girsem belli olur mu? Araştırma yaptığımda 5 haftalıktan sonra belli olur yazıyor?
Busra2013 ZehraUD 2.5 haftalıkta kese gpzukmex bence 5 haftayı bekleyın gıdın kese tek gozukur zaten 6.7 de bebek gozukur
bireylulmeselesii ZehraUD 5 haftadan sonra gitmeniz lazım. Şu an size hamile değilsiniz derler giderken. 4 haftalıkken gittiğimde sen hamile değilsin ki demişlerdi :)
Naazli Ben sata göre 5+0 dayım. Daha gitmedim doktora. Bekliyorum gözükmez diye. Sizde bekleyin. Alttan baksa bile gözükmez bence sizinki.
Fnen ZehraUD maalesef belli olmaz bence geç gidin ki strese girmeyin , ay kese görünmedi ay bebek görünmedi bunlar maalesef insanı strese sokuyor
ozge07070 ZehraUD ben 5 haftalıkken gittiğimde ne kese vardı ne bebek adet tarihime göre 5 haftalık hamileydim o zaman sonra doktor kan tahlili istedi beta hcg 1218 çıktı 1500 olmadan gözükmez dedi tabi çok stres olmuştum bende bi sıkıntı var diye ister istemez bir hafta sonrasına gün vermişti o zaman görmüştüm miniğimi bence daha çok erken gitmeyin https://resmim.net/i/av3RT Şuan 14+5 haftalık hamileyim