Cgdeem7 Kızlar sürekli emziriyorum ve sürekli kusuyor bebeğim ve gögsümde uyuyor ama beşiğe koyunca uyumuyor üşütmüş olabilir mi acaba başka ildenwbaşka ile geldik
Gonul_enes Cgdeem7 ne kadarlik bebegin arkadasim, birdea sutun fasla ise cok doyuyosa fazlasini kusuyodur
Iscn Cgdeem7 bizde 21 günlüğüz açda olsa ağzını açıyor tokta olsa bizimki doyduguna eminsen ben emzik veriryorum fazla emdiği için çıkartıyordur bence
1beybi Belki reflüsü vardır bebeğin daha fazla çıkarıyor olabilir ondan yatakta reflü yatağı var mı ?
Gonul_enes Cgdeem7 her emmeden sonrami kusuyor, tanzikli kusmuyosa yediklerimi oldugu gibi cikarrmiyosa koktkma, birde sayet sutunu sagip veriyosan ve ortam sicakliginda veriyosan ilit ver,soguk sut yada mama mideyi usutur
Sngl_cvk Cgdeem7 benim kızımda sürekli kusuyordu götürmediğimiz doktor kalmadı bazen su gibi çıkarıyordu bazen peynir gibi ama ağzının kenarından şelale gibi kendiliğinden akıyordu bebek reflüsüymüş 6 aya kadar kustu sonra durdu
Nekrarin Cgdeem7 hemen telaş yapma ama istersen bi doktor a göster eşimin halasının torunu da sürekli emdikten sonra kusuyordu midesinden bagırsagına baglanan yerde daralma oldugunu söylemişlerdi aklında bulunsun gidersen sorarsın doktor a