honeyland 3bebekannesiii peki dolgulu dolgusuz nasıl aldınız sütyeni göğüsler şişiyormuş dolgusuz sütyen daha mı kullanışlı olur acaba
Chucky9 honeyland benim ebem normal doğumlar 6 saat sonra taburcu ediyoruz demişti ben de aşırı bişey koymayı düşünmüyorum
honeyland Chucky9 ay inşallah sorunsuz bir doğumumuz olurda çıkarız evimize geliriz sorunsuz 🧡 az öz olsun diye uğraşıyorum valla bende 🥺
honeyland ikiprensesannesiii çoğu arkadaş emzirme atleti önerdi bakacağım teşekkür ederim 🥳 depent yerine lohusa pedi almıştım daha uyguna iş görür diye depent gibi olmaz mı sizce ?
Kumru_ honeyland Atlet alınca sütyene gerek kalmıyor çünkü zaten üstü sutyenli oluyo onların. Ben oğluma hamileyken bayağı uyguna almıştım açıkçası iki tanesi 30 veya 40 TL’ye gelmişti şuan bilmiyorum fiyatları
honeyland Kumru_ şuan tanesi 80 TL 🤦🏽♀️ Öyle bilindik bir marka da degil hatta normal iç çamaşırcılarda Siz çok ıyıye almışsınız 🥳
DerinMavii Busraya kuzum ben geçenlerde hastanede 2 gün kaldım üşüdüm de üşüdüm yani beterdi hasta etti beni illaki kalın biseylet lazım havalandırma 7 24 çalışıyor resmen buz gibiydi