o1anneadayi Nzr06 ay ne güzel ne kadar az göbüşün benim kocaman oldu şimdiden basenim falan da büyüdü
Nzr06 Merveikratanem ne güzel ama beni gören hamile değilsin diyolar bebeğin gelişmemiş diye biliomsn bizimde o sorunsalımız var ama doktorum çok iyi dedi bebeğim 😌
Merveikratanem Busra2013 https://resimyukle.io/r/egzANDdHAg temizliği bıraktım foto çekindim 🙈🙈 ebemin dediği kadar varmı karnım büyükmü 19+4 haftalığım ebem suyunmu çok karnın çok büyük dedi
Nzr06 o1anneadayi dün doktoruma sordm karnım çıkmıo son aylarda çıkar dedi bebeğin gayet sağlıklı suyu falan da yerinde dedi 😌
Busra2013 Nzr06 benımde gobus yok eskıden takıodumda suan takmıom herkes bır degıl hareket hıssedıoöusunuz
Merveikratanem Nzr06 aman bu milletin kilo konusunu anlamıyorum sağlıklı olsun yeter kilo sorun kilolu biriyim hiçte iyi bir şey değil o çekemeyen kişilerdir salla gitsin benim kızımada aynı şey dediler zayıf bu çocuk diye karnım kocamandı
Nzr06 Busra2013 bazen geç hissedilebiliyormuş 20 haftalığa doğru sizde hissedersiniz bebeğinizi inşallah ❤
Merveikratanem Nzr06 gerisini salla boş ver önemli olan bebeğinle senin sağlığın ben kızıma hamileyken yengemde hamileydi o küçük balon yutmuş gibiydi benim kocamandı yengem 4 kilo doğurdu ben 3.490 gram doğurdum
Merveikratanem Nzr06 bana millet doğuracammı kaç günün kaldı diye soruyor birde Benin ikiz canım kızımda karnım bundan az küçüktü hastaneye doktora gittiğimde 6 aylıkken kızımda doğum yapacan nasıl geziyorsun otur diyorlardı 3 ay var diyince şaşırıyorlardı