Yagmur00 Kızlar benım yasadıgım sehirde boyle magazalar yoku bebek falan yanı warda cok ıyı degil bende internetten almayı dusunuyorum benım gibi yapan warsa siteleri soyler mısınız ordan aliyim 🙈🥰
camellia Yagmur00 lcw ya bakabilirsiniz hem uygun hemde çok hoş şeyler var hm de güzel ama orası daha pahalı e bebek tede var güzel şeyler
Gunesim1 Yagmur00 cigit var çok güzel. Onun dışında hepsiburada trendyol indirim kovalayıp kovalayıp aldım bir çok şeyini. İstanbuldayın ama hem üşeniyorum hem de çalışıyorum sık sık alışverişe gitme şansım yok. İhalem olmadığı zamnalar giriyorum netten alışverişe :)
Poyrazin_annesi Trendyolda lc vakıkı magazası flnda var herseyınızı trendyoldan güvenle alablrsnz🥰 ben öyle yaptm
Allahneverdiysee Poyrazin_annesi trendyolda lc waikiki yok artık maalesef 😅 ben de kendş uygulamasını indirip öyle alışveriş yapıyorum
Gunesim1 Yagmur00 bir de bebek küveti kova maşrapa filan bi milyonculardan alabilirsin. Kargo büyüklüğü sebebiyle nette pahalıya gelir
Allahneverdiysee Yagmur00 ben lc waikiki den yapıyorum genelde. Hem kaliteli hem de çok uygun fiyatlı . Benim de oturdupum şehirde mağaza yok neredeyse o yüzden internetten alıyorum. İstersen bir göz at 😊😊
Yagmur00 Kızlar hepinize teşekkür ederim hepinize soruyorum cogunluk kac yas alıyım yorumum hepinizi ama hiç bilgim yok alıpta israf etmek istemiyorum
Zeze2454 Yagmur00 Ben hepsini 1-3 ay aldım bi tık büyük gelir diye düşünüyorum ilk başta ama zaten çok çabuk büyüdüğü için sıkıntı olacağını düşünmüyorum
bahtnurr1 Yagmur00 bebek için kıyafeti hep ebebekten aldım ben 😊 geri kalanını trendyol ve Hepsiburada arasında paylaştırdım 😂