Fadiiik Kizlar bugun 3 uncu testim de pozitif gittikce koyulasiyor cuma gunu kan testim 4 cikti acaba 2 ay önce 19 haftalik dusuk yaptim ondan olabilir mi ?
Ada_kacira Fadiiik geç döllenmr olabilirmi acaba benimde kan vermiştim negatif çıktı bi hafta sonra tekrar verdim pozitifti
Nymphadoraa Fadiiik ben 12 haftalıkken kalp durmasından dolayı kürtaj oldum. İki ayda betam sıfırlandı. Beta takibi yapılmadı mı sizde ?
Marry-lisa Fadiiik düşükten sonra negatif hamilelik testi gördünüz mü? Düşükten bir ay sonra hala hamilelik testi pozitif çıkıyordu benim regl olana kadar. Düşükten dolayı pozitif çıkıyor olabilir.
Ada_kacira Fadiiik bilemedim inan canım adet te görmemişsin hiç bi doktorunla iletişime geç istersen dediğin gibi düşükten kaynaklıda olabilir
Ada_kacira Fadiiik yanıltıcı olabilir canm en iyisi doktorunla iletişime geçmek olmadı bir hafta sonra kanı tekrarlat o zamn daha net sonuç alabilirsin
Anne74 Fadiiik o zaten idrar testinin prospektüsünde yazıyor. Yakın zamanda düşük yaptıysanız veya benzeri öykünüz anemneziniz varsa test yanlış sonuc verebilir diye