Deletedmom_85 Çok fazla yemek yiyorum son zamanlarda. Bide acıktığım zamanlar çok fazla acıkmısım saatlerdir yemek yememiişim gibi hissediyorum kendimi yakın zaman da yemişsem bile. Bu durumu yaşayanlar var mı gebelik belirtisnde?
secoz Deletedmom_85 benim hiç öyle değildi tam tersi midem bulanmadı ama iştahsızlık çöktü 😁 hatta 63ten 57 kiloya kadar düştüm tabi kişiden kişiye değişir bu
bireylulmeselesii Deletedmom_85 hamile olduğumu öğrendiğim hafta bu sekildeydim gecenin 12 sinde patates kızartıp yediğimi biliyorum ki normalde hiç yapmam. Sonra hamile olduğumu öğrenince ondanmış demek dedim. Ama tabi ki bu tek başına belirti değil buna umut bağlamayın ama inşallah istiyorsanız öyledir :)
Deletedmom_85 secoz Bi iki postta gördüm iştah artması belirtiymiş bazılarında ama yinede yeni Bi post açmak istedim emin olmak için. Allah bağışlasın bu arada hayırlı olsun 😊
Deletedmom_85 bireylulmeselesii bende anlamadım gitti saçma Bi şekilde iştahım arttı öyle kilolu da Bi insan değilim 57 kiloyum 😄 her şeyi oraya bağlıyorum bu süreçte ne yazık ki. Tabi sonra regl olursam Bi hüsran 😥