prensesimveannesi Kızlar dışta bi kaç tane meme oluştu çok acıyor oturamıyorum bile yanıyor 😭 kabız da değilim ama niye oldu anlamadım varmı çözümü doğumada az kaldı korkuyorum basur başıma iş açacak diye
Fatma34- prensesimveannesi bebeğin yaptığı baskıdan oluşmuştur canım bendede kabızlık yokken bir anda çıktı genel cerraha gittim 2 krem verdi iyi geldi acısına
yeniannna34 prensesimveannesi gittim genel cerraha bana hamilesin geçer bisey veremem dedi geldim bende zeytinyağı sürüyorum valla
Nessliihhaann prensesimveannesi aynı durum bende de var doktorun verdiği ilaç pek işe yaramadı. Pamuğa zeytinyağı döküp gece yatarken basurlu yere koyuyorum her gece yaptım. Öyle öyle yumuşadı acısı ve kaşıntısı geçti
prensesimveannesi yeniannna34 yaa çok acıyor ama ya kabız değilim ama büyük tuvalet yaparken çok acıyor
Roseparks Kantoron yağı çok iyi geliyor tavsiye ederim günde 2 ve ya 3 defa sür hemen ağrısı geçiyor bir haftaya da kendisi. prensesimveannesi
yeniannna34 prensesimveannesi bir ara çok acıyordu suan agri yok ama tuvalet yaparken zorluyor insanı
oyaa90 prensesimveannesi Hemoproin kremi deneyebilirsin doğal içerikli düzenli kullanımda çok iyi geliyo eczanelerde var
Tugce_53 Evde doğal sirke varsa pamuğa döküp o bölgeye koyun yirmi dk kadar kalsın gün içinde tekrarlayın. Asitli gıdalar hamur işleri tüketmeyin bir süre geçmiş olsun