Gizemgz Kızlar 35+5 im. 3-4 cm açılmam var ,doktor yatacaksın kalkmayacaksın dedi. Progestan ve Magnorm ilacı verdi. Bu haftalarda doğum yapan var mı? Normal mi sezaryen mı oldunuz
badeilemerve Gizemgz ben 35+4 de doğum yaptım. Normal doğum yaptım. Nişan ve su gelmedi sancım başladı hastaneye gittiğimde açıklık 5 cm di bana doğum başlamış bugün dogurursun dediler ve yaklaşık 6 saat sonra doğum yaptım. Bebeğime ciğer geliştirici bile vurulmamisti. 2.900 doğdu kuveze girmedi. Çok da sağlıklıydı. Hal böyle olunca biz de zamanı gelmiş demek ki dedik. Şimdi 4 aylık ve 7 kilo ☺️ Allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zamanı geldiyse sorunsuzca gelsin gelmediyse umarım birazcık daha bekler minik 🤍
Sudeeee Gizemgz bende yaptım canım tam 35. Haftaya girdiğimde bebeğime doktor 2500 gram demişti. Sezeryan oldum normal olamadım ufak olduğu icin bebek ve suyum azalmiş benim doğduğunda 2300 gram doğdu sağ ciğerinde enfeksiyon vardı solunum sıkıntısı yaşadık 12 gün küvezde kaldı şuan yanımda cok şükür canım.🤲🏻
Mervemrym Gizemgz açılman varsa normal yaparsın , tabi doktor daha iyi bilir ama genelde öyle oluyor. Ben zorunlu sezeryan olacağım 34te
Sudeeee badeilemerve canım benim bebeğim daha kendini anne karnında zannediyor sende de öyle oldu mu hatırlıyorsundur ilk zamanlarını nasıldı , sürekli uyuyor emmesi için bile ben kaldırıyorum daha öyle ağlayamıyor ağlamaya çalışıyor
Gizemgz Sudeeee Allah bağışlasın canım 🙏 bize de 2450 dedi doktor bu hafta da durabilirse beyefendi de 36.hafta dolsa
badeilemerve Sudeeee benim bebiş de öyleydi emmek istemedi pek o yüzden emziremedim 3 ay emdi o da zorla ama çok şükür büyüdü ilk 15 gün zor geçti sarılık falan oldu ama neyse ki atlattık