citlemeyegeldik Kızlar 6 aylık bebeğim var 9.5 kilo 5 haftalık da hamileyim bebeğim küçük olduğu için kucak istiyor gün içinde alıyorum almazsam onada kıyamıyorum ama alırsamda birşey olur mu vicdan yapıyorum ikisinede 9 ay nasıl geçer bilmyiorum🤦🏼♀️
Papatya-Kokusu citlemeyegeldik bebeğim nerdeyse 14 kilo tasıyorum mecbur bazen bir ara kanamam vardı o ara pek almadım kucağıma duan 14 haftalığım ama alıyorum mecbur evde eşim yokken
2cucukanasi citlemeyegeldik ilk 3 ay dikkat edin taşırken sonrasında bir sorun olmaz oğlum 22 aylık kucak istediği zaman taşıyorum
ruveyda98 citlemeyegeldik 16 aylık kızım var ve neredeyse hep kucağımda 24 haftalık hamileyim 😏 Allaha emanet
Annemommm citlemeyegeldik 38+4teyım 8aylık olan ama kilosu 10kg olan yegenımı 2gundur bakıyorum kucagımda uyuyo kucagımda cızgı film izliyo ten tene temastan ölüyoruz 😂 birşey olmuyor hıc korkmayın
citlemeyegeldik Papatya-Kokusu henüz kanamam vs yok ama korku düşüyor alınca kucağıma teşekkür ederim😊
citlemeyegeldik 2cucukanasi çok sık almamaya çalısıyprum ilgisini dağıtarak ama tedirgin oluyorum alıncada inşallah birşey olmaz teşekkür ederim 😊🌸
citlemeyegeldik Annemommm ohh şükür içim rahatladı insan vicdan yapıyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🤍
Minikincim citlemeyegeldik Benim oğlumda 2 buçuk yaşında 15 kilo şimdi 29 haftalık hamileyim zorunda kalmadigim sürece kucağıma almiyorum babası taşıyor sağolsun annem yanımdayken annem taşıyor yürüyor fakat çabuk yoruluyor evde hep yanımda önümde arkamda üstümde yapacak bişey yok sadece karnımı koruyorum o kadar
citlemeyegeldik Minikincim yaaa keşke bizim babamız çalısıyor tayinciğiz kimse yok yanımda oğlanla ikimiz başbaşayız o yüzden kıyamıyorum😊 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸😊
Selcann citlemeyegeldik 12 kilo kizim 3 yasa yaklaştı 24 haftalık hamileyim baştan beri kucağıma alıyorum dışarıda yoruluyor alıyorum kucağıma. Doktora sordum hiç bir sikinti olmaz demişti tam basta. Zaten almadan duramam. Eğer bir sağlık engeliniz yoksa alin hiç kasmayın bence yazık o da daha bebek ☺ sağlıkla kucağınıza alin insallah
citlemeyegeldik Selcann şimdilik yok canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın baya ya insan ikisinede üzülüyor sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🌸🤍
superrmomy Kızım 16 aylık 14 kilo, 13 haftalık hamileyim mecburen bende alıyorum çok şükür bir sorun olmadı ama son aylarda sorun olabilir. Doktorlar almayın diyor 😞
citlemeyegeldik superrmomy inşallah birşey olmaz canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
HavvaGuzey citlemeyegeldik 14 kiloluk bir dana da bende var ikisinin de annesi sensin canım merak etme Allah kolaylaştırıyor
Fk2 citlemeyegeldik 35 haftalık hamileyim riskli gebelik gurubundayım ilk 4 ay kanamam oldu bebeğim 14 aylık hep kucakta 10 bucuk kilo
citlemeyegeldik Esmamine evet ondan çekindim bende öyle yapayım bari çünkü kasılıyorum ayaktayken çok teşekkür ederim 🌸🤍