yigitegenin_annesi 28 haftalığım son adet tarihime göre ama iki hafta geriden geldiği söyleniyor sorun adet tarihimdeymiş yani 26 haftalığım ağırlığı508 gram normal gelmiyor bana sizce nasıl kilo alması için günlük ne tüketebilirim
Demetslt yigitegenin_annesi denemediğim sey kalmamıştı benim 3 haftalık gerileme ile doğum yaptim. 40+2 de 2.970 ile dogurdum. Doğum sonrasi cabuk toparliyorlar suan 2 ay 10 günlük 6 kilo oldu bile. Genelde kadar muz ceviz falan oneriyorlar
llFatma yigitegenin_annesi benim 25.hafra 25 cm boy 720 kilo çıktı. Kuzu sabah yumurta hasla ceviz peynir yeşillik ye. Ben öyle yapıyorum. Ceviz yemekten gına gelmişti yemiyorum diye eşim zorla tıkıyor ağzıma😒
Nurseda0408 yigitegenin_annesi kesinlikle günde 1 küçük kase sütlaç yiyin (gebelik şekeriniz yoksa) acayip faydasını gördüm
AlyaEkmen_ llFatma boyundan emin misiniz yanlış anlamış olmayasınız bizde 25+1 deyiz 34 cm idi haftası ile uyumlu demişti doktorumuz
AlyaEkmen_ llFatma haftasına gore boyu kısa geldi bana belki yalnis anlamışsınızdır dedim 🙈sağlıkla gelsin miniginiz
AlyaEkmen_ llFatma kilosu normal geldi bana bizde bugün muayne olduk 25+1 günlüğüz boyu 34 cm 860 Gr çıktı kilosu güzel sizin bebişinde ama bence siz boyu yanlış hatırlıyorsunuz bu kadar fark olsaydı doktor derdi gelişimi geri diye kilosu iyi çünkü sizin bebeğinizinde haftasına göre ❤️
llFatma AlyaEkmen_ ultrason görüntüsüne baktım da şimdi boy 31,64 çıkıyor. Fl yi 7 ile carpiyorduk değil mi boy için.
llFatma AlyaEkmen_ bence doktor yanlış çarpmış çünkü ultrasonda normal olanlar tikli gösteriliyor 25 duyduğuma eminim yani. Ama FL 25.haftada 4.52 yazıyor boy için de 7 ile çarpılır 31,64 çıkıyor 😁
llFatma llFatma ultrason kağıtta bir şey daha fark ettim doğum tarihi 7 ile 11 Ocak arası tahmin ediliyor. Bu da benim eşimin annesinin vefat haftasına denk geliyor bu da çok yıkıcı oldu benim için 🤦
AlyaEkmen_ llFatma o zaman boyu odur tikli olan kısım fl kaç ise 7 ile çarpılıyor 🙈bende şaşırdım o zaman geri olması lazım gelişimi diye sağlıkla kucaginıza alırsınız inşallah ❤️