Frd888 Tugbamete Evet doktorlarda emin olamiyor kordondan dolayı kızda erkekte evlat hayirli evlat olsunlar da😊
Papatya-Kokusu Tugbamete bizdede bir cıkıntı var ama bakalım kesinleştirmeyi bekliyoruz arkada bos duruyor one doğru kaydırınca cıkıntı duruyor video cekmiştik sürekli izliyorum ama anlamıyoruz tabi bir doktor kadar beklicez mecbur 😊
blueberyy00 Frd888 anladım bı probleminiz olmamasına sevindim hakkınızda hayırlısı olsun en yakın zamanda öğrenirsiniz umarim
Tugbamete Papatya-Kokusu yok malasef her kontrolde resim alamıyoruz yazıcısında sıkıntı vardı toplu olarak flasa atcakmış
papatya-123 Frd888 Yanlış anladınız, cinsiyet öğrenme çabalarımız esnasında birkaç ayrı doktora gittik haftası 16 olana kadar göstermedi 16. Hafta içinde gösterdi 😊 Şimdi 24+0 kız bir bebek bekliyoruz inşallah 💞
Frd888 Bugün gittim cinsiyetini gene öğrenemedim oturuyordu hiç kiynasmadi ne zaman gösterir acaba, 16+3 https://imgyukle.com/i/kr8F7U
Seymaben Frd888 sizinki yine tahminde bulunmuş benimki direk 16 haftadan önce tahmin bile yapmam dedi 😅 sabredin biraz kesinleşsin öyle alışveriş falan yapın😅