Busrast Merhaba 😍Bu hafta doktora gideceğim karar veremedim . Hangi hastaneye gidiyorsunuz ve doğum paketleri ne kadara anlastiniz 😍
neslican0644 Busrast gazi üniversitesi prof.merih bayrama gidiyorum. Aylık 280 civarı ödüyorum ama kendisi sadece sezeryan olanlara bakıyor çok da memnunum
rgk Busrast Ben de live gidiyorum, çok memnunum doktorumdan. Sigortam vardı ücret söyleyemeyeceğim o yüzden
Ccgdm Annesininbitanesi1 merhaba memnun musunuz bende a life yada koru düşünüyorum yenidoğan yoğun bakımı olduğu için
Fulden0692 Koru Hastanesi Doc Dr Özgür Kan Bey’e gidiyorum. Sigortam karşıladığı için paket almadım ben ama paketler 8bin TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Busrast Fulden0692 bende koruya gidiyordum ama paketim doğumu karşılamıyormus . 9500 demişlerdi . Teşekkürler 😍
Annesininbitanesi1 Ccgdm çok memnunum canım ben doktorumdanda hastaneden de çok ilgililer hiç sorun yaşamadım şuana kadar şükür 🙏
bsrademrkn_ Ccgdm merhaba dpktorun mesai saati disinda dogum gerceklesirse 650tl istediler benden sizde de istediler mi
bb000 Busrast merhaba ben hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum çok memnunum Coşkun hoca ile takip ediyoruz gebeligimi, full+full bir paket yapmışlar her randevuda diyetisyene kadar her şey düşünülmüş 12bin kusur olması lazım ücret, daha önce de burada doğum yapan tanıdıklarım var çok memnun kalmışlardı ben de öyleyim simdi
nur_T Ben Aylin Totan a gidiyorum çukurambarda. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerde yaptırıyor tercihinize bağlı. Anlaşmasi olan hastaneler Memorial, Koru, güven hastanesi gibi. Doğum paketi hastaneye göre değişiyor 12-13 bin arası benim paketim
Annesininbitanesi1 Busrast sen kaç haftalıksın canım ben 20 de başladım şeker yüklemesi diğer testler nst doğum diyetisyen bebeğin ilk muayeneleri
Eda_6 Busrast Çankaya Koru hastanesi Özgür Kan hocama gidiyorum ☺️ Doğum paketlerini bilmiyorum. Özel sigortam var canım
Busrast Annesininbitanesi1 11 haftalik benim şu an aslında koruya gidiyordum ama artık başka bir yere gideceğim ☺️