FethiyeSarikaya_ 20+4 teyim kızlar, hâlâ hareket hissetmiyorum, ne zaman başlar kıpırtılar, endişe başladı bende, normal mi?
Goksugul FethiyeSarikaya_ hayır merak etmeyin bundan sonra başlarsınız zaten hissetmeye ve çok güçlü tekmeleri olmuyor o haftalarda zaten ☺️Dönerken kayarken falan hissediyorsunuz
neslican0644 FethiyeSarikaya_ ilk gebelikse hissedilmiyor olabilir. Ya da plesenta öndeyse ondanda hissetmezsiniz. Ben ilk kızımda doğum yapana kadar hiç hissetmedim ama bu 2.gebeliğimde 18.haftada başladı bazen hayretler içinde kalıyorum sanki ilk defa hamileymişim gibi şaşırıyorum 🤭
Minikpandam1 Kız o haftalarda ne tekmesiiii acele etme son haftaya gelince uyuyamıyosun bile keyfini çıkar
Bluesky01 FethiyeSarikaya_ ilk gebelikse çok normal karnın altında hafif seyirme gibi kıpırtılar oluyor benim 2. Daha yeniyiz 5+6
Busra2013 FethiyeSarikaya_ hm bazen bende bı pıt pır bısıler oluo 18 hafta bende fazla bısı olmuo ınsallah hıssederız zamanla
llFatma FethiyeSarikaya_ karın kasla ilgili o. Hele ilk gebelikse çok normal. Benim de ilkti ama 16.haftalarda pıt pıt hissetmiştim sadece sırt üstü yattığımda. Arada sırt üstü yatın belki siz de hissedersiniz