tugcemma antep medikalde yaptim
. doguma eşler alinabliyordu ben istemedim.
ziyaretci kabul ediliyor
çiçek gibi hediyeleri odaya almıyorlar.
doğumdan bikac gun önce lansinoh ve bepantolun kendi sponsor oldu kucuk bir bakım çantası hediye ettilet(ama sürekli olam bisey degil sanırım o dönemlik kampanya gibiydi bence. pişik kremi sut saklama poseti sicak su torbası birkaç bez vs. tanıtım gibiydi)
hastaneye herseyimizi goturduk biz öyle çanta verme gibi bir durum yoktu. ama ekstra lazim olan herseyi hastane veriyor o da sıcak su cay kahve hasta bezi gibi 😁
suslemeyi de planliysa bebeğinizin ismi yazılı olan kapi süsleri geliyor odaya da yatağınızda sus takılıyor güzel bir sunum masasi hazırlıyorlar kurabiyesi keki böreği vs. limonata gibi içecekler oluyor. hepsi fiyata dahildi.
yemekler kac kişilik isterseniz okadar geliyor (sinir varsa da blmiyorum biz 3 kişiydik esim ablam ben)
benim doğumun acil sezeryan olmasına rağmen güzel organize ettiler gece ameliyata alındım sabah 10 gibi sus pus hersey hazırdı.ama şehir dışında doğum yaptığım için zaten ziyaretçim olmayacaktı haliyle bana süslemeye pek gerek yoktu 😁 ziyaretçinin falan olacaksa süsleme güzel olablir. suan pandemiden dolayı ziyaretçi sayısı azaltilmisda olablir.