Emlyyy 27. Haftamızdayız biz de ikizlerimizle, biz iki ayrı yatak tercih ettik birbirlerini rahatsız etmemeleri için, uni baby lindo park yatak aldık hem fiyatı çok uygun hem de gerçekten ebatı büyük 3-4 yaşına kadar rahat yatar diye düşünüyoruz, ilk ay zaten birini yatak odasını diğerini de ortak odaya kurmayı düşünüyoruz uyku alışkanlıkları yataklarına göre gitsin diye , bebek arabası olarak iki ayrı araba tercih ettik ikiz arabalarının kullanımı zor oluyor kaldırımlar asansörler vs. Maalesef yetersiz acil birşey olursa birini bebek arabasına diğerini kanguruya koyup çıkar gelirim en azından hareket anlamında daha az kısıtlanmış olurum diye düşünüyorum, onu da four baby nin active modelini tercih ettik aşırı kullanıp yıpratamayacağımızı düşünüyorum o yüzden abartıya kaçmadım içerisinde puseti ve bebek çantası da var setin, bizim kızaklı gardrobumuz vardı zaten bekarlığımdan misafir odasına getirmiştim dolabı onu bebek odasına çevirdik kilim mobilyadan atölye kısmından 500 TL ye tam dolabımıza uygun bir şifonyer bulduk şansımıza böylece kaba eşyalarını halletmiş olduk 💗🤲🌸