Cakircik Birsen_defnem amin sizin de başınız sağolsun. Daha da büyümüşken ayrılmışsınız çok üzüldüm Rabbim bizlere tekrar bu acıyı yaşatmasın 😔
Jdjdjdjk marbling10 öyle diyorsunuz ama gebeyiz ve aklımıza takılıyor atamıyoruz psikolojiyi bende yazılması taraftarı değilim kötü düşünceye üzüntüye itiyor insanı
Ozlemserrt Jdjdjdjk haklisiniz ama acısı olan bi kadın ne yapsın için de yaşaması daha mı iyi olur ? Her konunun bir başlığı var hassas içerik olduğunu da belirtiyor
marbling10 Jdjdjdjk unutursunuz. Yaşayanı düşünün bir de. Akşama ya da yarına aklınızdan çıkar. Biraz acı üzüntü kimseye bir şey yapmaz bu kadar hassas olmayın. Hayata gözlerinizi kapatmayın. Bu postu açan siz de olabilirdiniz. Siz okurken hassassanız bir de bu annenin yaşadığını düşünün.
BirPatiSever Jdjdjdjk açamayın madem postu hassas içerik diye belirtilmiş belli ki olumsuz bi durum var
evetbenavukatiyim Pirayeada İstemsiz gördüm yazdığınızı 30 hafta küçükte değil. Kordon dolanması vaya başka bir şey mi vardı su fazlalığı şeker vb ?
Pirayeada evetbenavukatiyim hiç bişey yoktu erken doğum 29 da cıktı ciğer geliştirici vurdular ama ciğeri gelişmemiş dediler..doktor hatası da olabilir otopsi yaptırmak o an aklıma gelmedi
Ozlemdiril Sla_puggyy senin moralin bozulmasın dıye yazmasın derdini paylaşmasın demi hanımefendı ?? Sizin keyfınız için acısını tek yaşasın ya bir gidin Allah askınıza cıkın uyğulamadan ..!!
Ozlemdiril Cakircik çok zor 2 yıl once bende kaybettim hemde 2 kez 4 aylık bebegimi sonra 5 aylık bebegimi kan pıhtılamam varmış hamile kaldıgım an igne kullandm sımdık 2 yasında oglum ve 10 haftalık hamileyim ilk bebegimi cıvık diye severdim nedense komik gelırdi asla unutulmuyor ama acısı hafifliyor zmaanla
AngeL- Cakircik oyy kuzum bende çok zor atlattım hamile birini gördüğümde içim parçalandı elimi karnıma götürdüğümdeki o boşluk🥺 tarifi yok rabbim bidaha yaşatmasın zamanla acısı geçmesede hafifliyor😢
evetbenavukatiyim Pirayeada Allahtan işte başınız sağolsun tekrar.. Çok görüyordum sizi böyle postların altında bu kez sormak istedim yakınım çünkü o haftaya korktum ister istemez
Pirayeada evetbenavukatiyim korkmayın 30 haftalik çoğu yaşıyor benim dogurdugum hastane berbattı sağlıkla gelsinler
marbling10 Cakircik olabilir bilemedim ben de yaşamıştım da doktor hastanedeyken söylemişti sar diye ama o anki üzüntüyle unuttum gitti, 3-4 gün sonra süt geldi çok ağrı çektim çok ateşim oldu
Jdjdjdjk marbling10 bende düşük yaşadım kafanıza göre konuşmayın ne demek oldugunu acısını anlayabiliyorum, amaç acı yargılamak değil zatenn daha duyarlı olmak
marbling10 Jdjdjdjk geçmiş olsun ama düşükle bu annenin acısını bir tutamayız. Ayrıca 17. Haftayı geçeriz belki bizim başımıza 37 de gelir, belki de doğunca kaybederiz. Hayatın gerçeği bunlar. Ben bundan bahsediyorum. Kaçsak ne olur, okumasak ne olur.
BirPatiSever Sla_puggyy 17 haftalık hassas içerik yazmış zaten. Belli ki bebeğe olumsuz bişey olmuş. Posta bakıp bakmamak sizin elinizdeydi. Açmasaymışsınız keşke