Dilekcnkn Poyrazin_annesi Bht clinic ’de yaptırdım normalde 735 falan sanırım ben 615 tl ye yaptırdım batı bahat indirimi ile .
Gunesim1 Poyrazin_annesi Altan Cebeci özel muayenehanesinde yapıldı çok detaylı bakıyor çok memnunum 750 tl
Gulper Ben özel muanelerde yaptırdın perinatoliji de 2 yere gittim biri 650 ataköy sirinevelr de biri Bahçelievler de 800 tl di ali ekiz ve Altay cebeci alanlarında oldukça başarılı bir perinatoliji ler tavsiye ederim
hilalmevsim_3467 Gunesim1 Banada kendi doktorum Altan Cebeci yi önerdi adresini söyleyebilirmisniz acaba?
Dilekcnkn N-r-y Evet deniz bey var zaten bir tek memnun kaldım ya 1 saat falan baktı herşeyi detaylıca anlattı gösterdi , sonra dosyamı hazırladı doktoruma gösterdim
N-r-y Dilekcnkn kaçıncı haftada gittiniz çok soru soruyorum ama :) ilk gebelik olunca. Ben 22+5 için randevu aldım
Dilekcnkn N-r-y Aa yok önemli değil 22 haftada girdim ben siz neslihan hanıma gidiyordunuz değil mi ?
N-r-y Dilekcnkn evet bende ona gidiyorum 23. Haftada gideceksin dedi ama hastaneden randevu alirkende 22. Haftaya kadar gelmeniz gerekiyor dediler o yüzden arada kaldım bende.
Dilekcnkn N-r-y Banada 23 haftada git demişti ama ben belki o hafta da bir yere gidebilirdim o yüzden 22+1 ’de gittim sende 23 haftada gidiyorsun zaten sorun olmaz inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde az kaldı 38+3 oldum senin normal doğum mu olcak ?
N-r-y Dilekcnkn evet sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Benim daha 22 haftalık. Normal doğum olacak inşallah ne kadar korksam da :(