Arfe Hoşgeldin 28. Hafta 🤗kızlar nasıl gidiyor kaç kılo aldınız bu zamana kadar ben dün sağlık ocağına gittim ve 10 kilo almışım 😏moralim sıfır sıfır 🤔
dakpinar- Arfe 3 gün sonra 28 e gircez inşallah yaaa 🥰 hatta 28e girince 29. Haftanın içide olmuş oluyoruz galiba çok az kaldı 🥺🤲🏻❤️ 6 kilo aldım ben de 🥰 dikkat etmeme rağmen alınıyor ya 🥰 5,6 kilo ile doğuma gidenlere aşırı özeniyorum 🥰❤️
MiniMiniKus Arfe Bizde tam 28 olduk 6 kilo aldım henüz 54 düm 60 oldum ☺️ Moraliniz bozulmasın içtiğimiz vitaminler başlı başına kilo sebebiymiş Doktor bana bi anda aşırı artış görürse kesecegini söyledi mesela İçimizde can tasıyoruz olsun o kadar 🤗
Guney16_Enes21 Arfe 30+4 ve 14 kilo bende çok kafama takıyordum ama artık çok önemsemiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun kilo verilir gider. İlk hamileliğimde de 20 kilo almıştım 26 kilo vermiştim doğumdan sonra 😊
fyznrilter Arfe bizimde yarın 30. Haftaya ayak basıyoruz daha 4 kilo almışım zaman su misali az kaldı heyacan ve korku bir arada rabbim sağlıkla en güzel şekilde mübareği ile kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaallah 🧡