Zeynpozdmr61 Hamileyken saç kestiren var mı ya hurafe olduğunu bilip gene de acaba diyorum tereddütteyim
Nurayselvii Zeynpozdmr61 kestircem bende canım öyle şeylere inanma hurafe kaç tanıdığım kestirdi etti yaşlıların söylemleri
AZE346552 Zeynpozdmr61 benn 😁 😁 hamile iken kestim hurafe yaa ve doğurdum çok şükür kanmayın böyle şeylere😊
honeysmom Zeynpozdmr61 bende kestirdim hurafe yok öyle birşey , dinimizdede yok böyle birşey içini rahat tut.
gulsonmez27 Ben de kısacık kestirdim canım etrafımdakiler neden kestirdin falan dedi bunu duydukları için ama ben hiç inanmam böyle şeylere sende inanma 🙃
yaseminan Zeynpozdmr61 boya dense anlarım kimyasal sonuçta ama kestirme ne alaka aksine sağlıklı bir işlem bence
Kbrayank Zeynpozdmr61 Ben kestirmedim doğum yaptim yine kestirmem anne oldum ARTIK uzun sac çok güzel ben seviyorum😂kaynanamda kestirme diyo zaten kirkim ciksin boyatcam yeter😂
Zeynpozdmr61 Kbrayank bende cok seviyorm uzun saçı dizime yakındı saçım biraz kestirmiştim şimdi yine uzadı ama sinüzitim var kurumuyo erken hemen baş agrısı yapıyo ugrasamıyorm mecbur kestircem sonra yine uzatırım erkn uzuyo nasılsa
Ebrusamet07 Zeynpozdmr61 belimdeki saç şuan omzuma zor değiyor çok rahatladım çok dökülmeye başlamıştı zaten
Zeynpozdmr61 Ebrusamet07 bende omuz yakınlarıma kadar kestrmeyi düşünüyorm çok dökülmedi ama ugrasamıyorm artk kurumuyo
Ebrusamet07 Zeynpozdmr61 dünya varmış dersin 😂 ama eşine danış benimki biraz bozuldu uzun saç sevdiği için bişey demedi ama morali gitti senin eşin de üzülmesin fikrini al bence