sumeyraballl Nurayselvii bende aynı haftadym cnm çok sıkıştırıp wc ye gittiğimde hiç birşey çıkmıyor 😂😂 psijolejim bozuldu gece 10 kez kalkıyorm 5 dkka da bir gittiğim de oluyor
Kurbagaopenkiz Nurayselvii 31 haftam bitti ben de ayniyim dun esimle yemege gittik ben masadan cok tuvaletteydim 😂😂
Nurayselvii Cagla-91 aynen en çok takıldığım nokta o çok varmış gbi baskı oluyor ama tuvalete gitmeye değmiyor 😂
sumeyraballl Nurayselvii yatak açıcam o dereceye geliyorm uykum sürekli bölündüğü için söylene söylene gidiyrm 😂😂😂 6. Hafta dan sonra sık wc ye çıkmaya başladm bebek büyüdüğü için şimdi dha sık çıkıyorm bide sıkıştığm da bebek tam yerine tekme atıyor 😂
Leylaakcay @Nurayselvii valla biyere gideyim araba sarsılsın kendimi zor tutuyorum petrole kadar 😂 yabancı Bi arabada falan olsam herhalde nolur bilmem 😁
kvncmom Nurayselvii 38+2 olduk en fazla 20 dk tuvalete gitmeden durabiliyorum dk tutmuştum😅 dışarı çıkmak imkansızlaştı gibi.. artık çantamda sürekli bir tuvalet kağıdı tüm petrolleri ezberledik eşimle sağolsun.. 😂
minnakanneeee Nurayselvii 31 haftalığım 3 dk da bir gidiyorum afedersiniz ama iki damlacık yapıp çıkıyorm
Belizmoms Nurayselvii sadece geceleri nerdeyse her saat uyanıyorum gündüzü sayamıyorum o kadar çok gidiyorum . Bazen klozetten kalkmadan 2 3 kere yapıyorum 😁 23 haftalığım 😁
Serayyurtsever Nurayselvii fazla bi sıvı tuketmedigim halde 15 dakikada bir gidiyorum. Valla uykumdan uyandırıyor. Tutamıyorum da eskisi gibi
honeysmom Nurayselvii tuvaletten kalktığım an tekrar varmış gibi oluyor 😅 yani gece gündüz kaç kere gidiyorum sayamadım, artık orayı yaşam alanı ilan edicem kendime 😅😅 dışarı çıkmadan giriyorum kapıdan adım attığım an yine geliyo 🙁😅