Melike667 Meraba tatlis annler Hayirli sabahlar size bişey sormak istiyorum benim 1.5 yaşında oğlum var gözlerinde şaşılık var onun için hastane doktor önerileriniz varmi şimdiden teşekkür ederim hepinize Rabbime emanetsiniz
Zehra9616 Melike667 kas yorgunlugu olabilirmi daha once doktor gormusmuydu era göz de iyidir isterseniz arastirin
Elif0712 Melike667 dunya goz hastanesi huseyin avni uludag harika bir dr muayene ucreti 610 tl imkan varsa goturun derim sasiligin altindan hipermetrop cikiyor buyuk oranda ben bu dr bulana kadar5 dr gezdim bizimsorunumuz burda cozuldu
Halimeege Melike667 Sincan lokman hekim hastanesi sadık kavaklı var çok iyi bir doktor bizde oğlumu oraya götürüyoruz çok ilgili hemde doçent tavsiye ederim haftaya kapama yapicaz gözlüğü ne yaptıysam taktiramadim en sonunda kaybetti nereye attıysa tekrar gözlük alicaz bakalım inşallah düzelir
Melike667 Zehra9616 Evet 2 farkı doktor gördü yalancı kayma dediler ama bebeğimin gözü belli şekilde kayiyor 😥
Zehra9616 Melike667 era gozde emel hanim var randevusunu bulabilirseniz muayenesi 62 liraydi en son musaitse durumunuz gorusun onunla cok iyidir
Melike667 Halimeege Çok geçmiş olsun yakınım aslında Yenikent te oturuyorum bende çok teşekkür ederim
Elif0712 Melike667 evet randevular ful genelde ben arayip once randevu aliyorum bask turlu malesef sizede cok gecmis olsun bnm kizimi goturdugum yer ankara tunus caddesinde
Yagmurgel2020 Melike667 kardeşim medicanada hemşire kesinlikle öneririm çok dikkatli ve ilgililer göz bölümü mükemmel 🤗sanırım muayene 250 tl olması lazım ama a dan z ye herşeye bakarlar