swetty_18 Kızlar bugun 2 de ayrıntılı ultrasonum var..doktorum tok gel hareketlı olsun dedı ama benım oğlusum neredeyse bütün muayenlerde uyuyor…ayrıntılı ultrasondan önce neler yaptınız ne yediniz..uyanık olsun istiyorum bu muayenede
Melike3535 swetty_18 ben 3 defa girdim çıktım çok inat etmişti kızım sürekli tatlı yedirtti doktor çikolata muzlu süt vs.
Hilal-95 swetty_18 vişne suyu şeker felan çkolta felan yedim gittim herşeyini gördük tek bişeyi kalmıştı inat etti dönmedi yürüdüm gezdim tatlı felan yedim yok en son doktor poposunu ittirdi hafif vurarak 🤭 snra düzeldi yani 30 dk felan değil benm 1 saat sürmüştü😀
ikizlerinannesiiii swetty_18 kaçıncı haftadasin canım ayrıntılı ultrason tam olarak ne kadar oluyo simdi 18+2yiz ama yarın kontrol var yaparlar mi
Mucem Bol bol heyecan yaptım 🙈 bi de bi küçük kakaolu süt içtim girerken. Ama hareket etmesi ya da etmemesi çok önemli olmuyor. Sürekli ölçüm yaptığı için. Birkaç kez karnıma bastırarak ve çekiştirerek bebeğe pozisyon verdi doktorum.
swetty_18 Melike3535 en son muayenemde özellikle sırtını karnıma dönmüş o kadar güzel uyuyordu kı..doktor naptıysa uyandıramadı..🙈 sadece bacağını döndürüp pıpısını gösterdi 😆
swetty_18 ikizlerinannesiiii canım ben 21.haftamdayım..gecen haftakı normal kontrolümden sonra doktorum ayrıntılı ultrason alıcam dedı..bence bır ıkı haftaya cektırebılrsın suan erken senın haftan
Poyrazin_annesi ikizlerinannesiiii bnde 18 haftalıgım doktor 20 haftayken gel renklı ultrasyon ıstıcem dedı
sedanursahin swetty_18 tok gittiğim halde banamısın demedi aşırı uykucu bizim ki doktorum yarım saat hızlı tempoda yuruttu beni bide tatlı şeyler yedirtti yinede hareketlenmedi öyle beklediğimiz gibi ama pozisyonu değiştirdi
Duru-Doruk swetty_18 güzel bir kahvaltı yapıp birkac bardak meyve suyu icmelisin. Ayrıca doktor kontrolüne giderken muzlu sut içersen hareketli olur 🤗🤗🤗
AysenurPervan Sevdiği şeyleri yemeyi deneyin, yani hamilelik boyunca yediğiniz ve onu hareket ettiren şeyleri. Aklınıza bir şey gelmiyorsa en güzeli çikolata 😌
Belizmoms swetty_18 iki tane muz yiyin muhakkak muz çok hareketlendiriyor her gittiğmde yiyorum kızım uyanık oluyor 🥰
Belizmoms swetty_18 bende burdan görmüştüm gerçekten de dedikleri gibi oldu 😍 kıpır kıpır oluyor evdede yediğim zaman hemen uyanıyor kızım 🥰