Beritan01 Merhaba kizlar az önce mide bulantısıyla uyandım geceden zaten bel ağrım vardı şuan mide bulantim yanında belim ağrıyor karnim taş gibi oluyor ayaklarım karincalaniyor adet olacakmisim gibi açıkçası çok korkuyorum 🤦🏻♀️
gazetecianne Beritan01 benimde oluyor her gece ilk gebeliğim için sancı mı değil mi anlamıyorum hiç 31 +6 yım
Nese33 Beritan01 bende bu belirtilerle gittim canım erken doğum belirtisi olabilir yatış yapıldı ilaç ve iğnelerle durduruldu. İhmal etme kesinlikle
Betfer Beritan01 aynısı vardı 29 da hastanede yattım yatış verdiler yine aynıyım erken doğum riskim var ve kanamam olmuştu
Hemsireanne7979 Beritan01 bende agridan duramiyorum belim kopuyor kalca kemigim sizliyor sabaha kadar uyuyamiyorum karnima kasilmalar grliyor 33 haftaligim bende bu saat oldu uyuyamadim hala
Beritan01 gazetecianne evet 29 dan beri yalancı sancılarım başlamıştı yarın kontrolüm var sabahı zor ettim ama şimdi daha iyiyim 🤷🏻♀️
Ummuhancendik Nese33 cnm daha önceki yazını gördümde naptın kayınpeder misafiligini benimkilerde gelicek stres yapıyrm ya
Beritan01 Hemsireanne7979 bebek kendini öyle bir topluyor ki bir tarafa gün içinde de karnım sürekli taş gibi bütün gün adet sancısı gibi sancım oluyordu zaten gece evin içinde yürüdüm durdum sonra zorla uyumaya çalıştım birde benim ikinci gebeliğim ilk dogumumda 35+3 te olmuştu inşallah sorunsuz bir şekilde alırız hepimiz yavrularımızı
Beritan01 gazetecianne benim bu aralar gündüzde olmaya başladı ama gece evet çok dayanılmaz oluyor cok şükür hareketleri falan çok güzel ancak insan ister istemez korkuyor
annesi_ Beritan01 bende 30 haftalık oldum ağrım yok çok şükür ama çok fazla şişkinlik karın sertliği gerginliği yaşıyorum uyutmuyo beni karnım taş gibi oluyo 9 Ekim randevum var beklesem mi beklemesem mi bende şaşırdım karın sertliğiyle beraber nefes darlığı çekiyorum
Beritan01 annesi_ bendede karın sertleşmesi oluyordu bu aralar daha da sıklaştı bu galiba sancı anlamına geliyormuş ilk gebeligim zorunlu sezeryan olduğu için sancı ne nasıl olur onu bile bilmiyorum ama doktorum 28. Haftada yalancı kasılmaların başlamış demişti belki sizinkide öyledir 🤷🏻♀️