RdvanAyemUtar Kızlar doktor 8 aya kadar corasprin kullanmaya devam etmelisin dedi reçete de son 3 ay kullanmayın yazıyor kullanan var mı yoksa başka doktorada gitmelimiyim Bilemedim 🤷♀️
Mrymarvs RdvanAyemUtar bi zararı yok diye biliyorum benim doktorumda 9 ay kullanmam gerektigini söyledi ama bende kan pıhtılaşması var hem coraspin hemde clexane kullanıyorum
Yesimmm93 RdvanAyemUtar 33+2 ekoprin 150 kullanıyorum tatlım acile başka bir doktora gitmiştim bırakabilirsin demişti ama 1 hafta daha kullanıcam kendı doktorum karar versin 🤷♀️
Ikinciyibekliyorum RdvanAyemUtar 32+3 gunluk olduk başından beri kullaniyorum . Sezeryan olacagim icin 33+0 da keseceğiz doktorum dedi son 3 günümüz yani 😊
RdvanAyemUtar Mrymarvs kan pıhtılaşmasıda yok bende acaba ilk gebeliğim düşük olduğu için ve şuan zaten tehlikeli gebelik geçiriyorum doktor hiç bir şey yapma yat dedi
mucize1112 Arkadaşlar yanlış yönlendirmeyin lütfen herkesin münyesi hastalığı farklı o yüzden doktorunuza güvenin derim. Bende kullanıyordum 32 haftada doktorum bıraktırdı. Doktora güvenmeyip bırakırsanız Allah korusun farklı sonuçlar olabilir. Kişiden kişiye değişir bu durum.
Mrymarvs RdvanAyemUtar kullanmanı tavsiye ederim zararı olmayan bi hap tedbiri elden bırakmamak amaçlı düzenli kullan bence Allah yardımcın olsun
RdvanAyemUtar Ikinciyibekliyorum hayırlı olsun şimdiden canım Allah’ım sağ Salim kucağına almayı nasip eylesin