Hosgeldinbebek Burcudan özel bi laboratuvarda, doktorum yönlendirmişti. 2 haftada çıktı 1000 tl ödedik.
Taze1anne Burcudan bu testi benden istemediler. Acaba neye göre istiyorlar ki bunu? İlk defa duyuyorum ben
Elifekrem25 Burcudan sadi konukta yaptırdım ücretsiz olarak 2 ayda çıkmıştı düşük yaptıysan öncesinde istiyorlar
haticeks Doktor yönlendiriyor, yetkili kurumlar bunlar bunlar diye. sende görüşüyosun hangisi kafana bütçene yatarsa .ortalama da 2 hafta sürüyor süreç
Kamumu Burcudan 2 veya 3 bin miydi yaptırdım. Tam hatırlamıyorum. 10 günde çıktı sonuçlar. Cinsiyette belli oluyor o testte
Drf Kamumu gebelik devam ederken mi yaptırdınız öncesinde kaybınız varmıydı. Benim iki kaybım var genetik istedi doktor hormonlar sıfırlanınca yap dedi
Kamumu Drf gebelik varken dedi. İlk hamileliğim. Doktor tercihi bana bıraktı. Ya ikili test yada bu diye. Genetik testte herşey çıkıyormuş
Gulcingezer Drf kuzum bnde kan verdm bgun grnetik ve kan pihtilasmaya bakacaklar regln bitince gidip veriyosn hormonlar sifirlanmis oluyor 1 aya cikiyor sonuclar
Omerin-annesi Burcudan 2 düşüğüm oldu kadın dogumcu doktorum genetik test yaptirmamı istedi. Sehir hastanesinde ücretsiz yaptım ben genetik bölümü var oraya gidip eşinizle kan veriyorsunuz benim 2 ayda çıktı sonuçlarım
Cgm34 Kamumu Kamumu ikili testten daha detaylı bir test ikili test sadece down sendromunu tespit ediyormuş benim doktorumda Nıpt dediğiniz testi önermişti yurtdışına gönderiliyor 11 haftalıkken yaptırabilirsin demişlerdi
Adalina09 Burcudan Özel kliniği var doktoromun orda hemogram testi yaptı 10 dakika da çıktı sonucum 40 TL ödedim 5 haftalık hamileydim.hemn oskapar iğne başladık şuan 27 haftalık oldum