mutlugebeee Kızlar hangi marka önerirsiniz sütyen için özellikle ucunu belli etmeyen olursa daha iyi olur ikisinden de kullanan, alan anneler önerilerinizi bekliyorum💜
Yelkaaa01 mutlugebeee atlet karin bölgesini usutmuyo diye tercih ettim ama göğüs pedi durmuyor surekli üzerime akiyor. Bence sutyen daha iyi
Neslisss123 Atlet henüz almadim.Sutyen e bebekten aldim bir duz beyaz birde dantelli siyah.Deneyince oyle rahat ettim ki ilk dusundugum sey artik ömürlük bunlardan kullanirim oldu.Yakinda gidip birkac tane daha alicam ben cok memnun kaldim.
mutlugebeee Neslisss123 yaa rahat olmasına sevindim, baby mom marka mı aldığınız peki? Bir de ucunu belli ediyormu üstüne bir tisört falan giyince
Minicikkiz Neslisss123 Güle güle kullan 😊 Açıkçası ben ikisinide almamayı düşünüyodum. Sebebi ise gosyusleri aşağıda gösterir diye. Siz almışsınız. Normal destekli sudyen gibimi. 🌸
Neslisss123 mutlugebeee evet baby mom.Hayir belli etmiyor kalin kumastan yapmislar👍 Almadan yinede kutusunu açın bakin birkac farkli model vardi.Toparlayiciligi falanda cok iyi.
mutlugebeee Neslisss123 şimdi baktım bir kapsız olanları var onlar sanırım daha ince birde kaplı olanı var, siz sanırım kaplı aldınız bende onlara bakayım teşekkür ederim🥰
Neslisss123 Minicikkiz aynen destekli sutyen gibi hatta daha ortada guzel toparladi.Aktif kullandigim sutyenden de guzel topladi.Yikayip dogumdan once kullanmayi dusunuyorum.
mutlugebeee Minicikkiz sütyen güzel bulunca çok kullanışlı oluyor diyorlar ama dandik olanları dediğiniz gibi kötü gösterebilir, kışın doğum yapıcağım için atlette bir tane bulunsun istiyordum ama bakıcam ona bende🙏🏼
Minicikkiz mutlugebeee Benimde Aralık başı gibi doğumum. Bir kaç eksiğim kaldı. Onlarıda aldım mi tammdir. Emzirme sütyeni düşünmüyodum. Ama iyi dediler bide ondan Alcam 😊 şimdiden hastane çantamı hazirlicam nolur nolmaz korkusu başladı. Daha 2 ay var ama. Yarın nolcagimiz belli değil 🙈
mutlugebeee Yelkaaa01 evet bende kışın doğum yapıcağım için hem dikişlerim hem belimden falan soğuk almayayım diye düşünmüştüm ama sütyen daha kullanışlı sanırım teşekkür ederim🙏🏼
mutlugebeee Minicikkiz bende 32 oldum ama daha hazırlamadım haftaya kadar hazır ederim artık☺️ Çok kullanışlı diyorlar bir tane alalım dursun memnun kalırsak yine alırız 🌸