teletabi Saaki kesinlikle öyle. Düşen çıkamıyor. 2 sene oldu forumdayım. Daha da buralarda olurum sanırım🤣🤣
teletabi Saaki ahaha tişükkürler efenimmm🙈🤣🤣 kız kıyıda köşede azcık uykum vardı oda gitti iyimi ya tuvalete gitmekten uyumaya fırsat bulamıyorum oğlanın bezlerinden bağlayacam en sonunda 🤣🤣
Meleekk Saaki 2. Trimester dayım 25+3 hala uyuyamadım dönüp duruyorum yatakta 🤦🏻♀️eşim gece vardiyasında 😬üst komşum gece gece temizlik yapıo 😫ah ah 🤦🏻♀️her sese irkiliyorum valla aha hırsız mı geldi yoksa diye 😶
Saaki Meleekk Demek ki herkesin dönemleri de farklı geçiyor 😢 diğer anneler 2. Dönem rahat diyince sevinmiştim 🥴
mutlugebeee Saaki ah 1. trimester uyanık gezdiğimi hatırlamıyorum 7/24 her bulduğum yerde uyurdum🙈 2. Trimester tam bir balayıymış gerçekten kıymetini bilememişiz🥲 ama bu son 3 aylaaar🤦🏻♀️ 32′den bildiriyorum çok zor artık her şey çook zoorr😂😂
Saaki mutlugebeee ahh keşke bende her yerde uyusam 🥺 Allah sağlıklı sıhhatli zamanında kucağına almayı nasip etsin inşaallah 💖
mutlugebeee Saaki amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 Sende 2. trimesterda rahat edersin umarım o dönemler çok keyifliydi🙈