Momlife1 Hanımlar 32 haftaya giriş yaptım göbeğimden dolayı vajinal bölgeyi göremiyorum bugün bir şişlik hissettim ve değiiik bir görüntüyle karşılarım araştırınca vajinal varis olduğunu anladım mor ve kalın damarlanma oluşmuş başına gelen oldu mu 🥺😩
ozlemak42 Momlife1 😞 benimde var ağrı yapıyor sanki çıkacakmış gibi ağrı oluyor özellikle ilişki sonrası
Momlife1 ozlemak42 benimde öyle tövbe est kopuyormuş düşecekmiş gibi neden olduğuna ablam veremiyordum araştırınca anladım çok kötü bir durum doğumdan sonra düzelecek mi acaba bu şekilde kalmaz inşallah birde çok kilo almışmıydınız 😩doktorunuza danıştınız mı. Birde haftaya randevum var soracağım inşallah
ozlemak42 Momlife1 ilk gebeliğimde başıma gelmedi bunda yaşadım evet başta çok kilo aldım 17 kilo sonra 8 kilo verdim doktora cekindigim için sormadım ya aslında cekinmem saçma ama sormadım bende araştırınca öğrendim inşallah geçer ya
Momlife1 ozlemak42 kesinlikle benim ilk gebelikte kanamam olmuştu düşük tehlikesi yaşamıştım çok zordu elhamdulillah bu Kızımda yaşamadım bunda da bulantım çok oldu bu arada nasıl kilo verdiniz 😅
ozlemak42 Momlife1 🙈 hiç bilmiyorum canım bende çok şaşırdım verdiğimi görünce ama Sabah 10 da kalkıyorum akşam 9 a kadar hiç oturmuyorum hem ev işi hem dükkan işi çocuk desen zaten bana gıcık yeme içme oturma diyor resmen yediğim de yaramıyor heralde 😄 bide şey dediler erkek bebek anneyi zayıflatırmis ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
ozlemak42 Momlife1 🤣 benim hiç kapanmadı sadece abur cuburu kestim önce çok yiyordum sonra hiç canım istemedi ekmek de çok yemiyorum sadece kahvaltıda yerim ama yemekleri çok çok yiyorum herkes bir porsiyonda doyuyor ben ikinciyi yiyorum üçüncüye utanıyorum utanmasam yerim yani 😆