elisamelisa101 Hanımlar 16 haftalığım bebeğim arkası dönük duruyor yarın kontrole gidicem inşallah belli olur çok merak ediyorum acaba yapmam gereken bisey var mı tecrübeli ve anne adayları yorumlarınızı bekliyorum ilk çocuğum hiçbişey bilmiorum 🙈
Merve_KOPUK elisamelisa101 bende cinsiyeti ayni sebepten 20.haftada öğrendim son gittigimde cikolata ve meyve suyu önermişlerdi öyle yaptim kıpır kıpırdi bebegim cok şükür kiz oldugunu görebildik sende dene istersen canm cikolata meyve suyu falan 😂
teletabi elisamelisa101 abem oğlumda da bu bebişimde de çikolata yiyip girdim kontrole. Oğlumda 16 da bu bebeğimde de dün 15+2 de öğrendik😇
teletabi elisamelisa101 valla bugün ülker çikolatalı gofret yedim oğlumda caramio yemiştim. Tatlı olsunda farketmez kuzum😍
Busranurtopal Bizimki de 3 seferdir göstermiyordu. Bugün 17 haftalık olduk öğrendik. Yine göstermek istemedi ama doktorum öksürmemi istedi. Öksürünce gösterdi. ☺️
Merve_KOPUK elisamelisa101 ayy hadi masallah Rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insallah ❤😘