Yaprakhzl Kızlar selam kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyor bilginiz varmıdır ? Biz şuan 9+5 olduk tabiki cinsiyet bilmiyorum ama çok merk edıyorjm
ucbebe_annesi34 Yaprakhzl bn geçem hafta kontorle gttim 13 haftalıktım doktor dedi haftaya gel cinsiyet için yani 14 hafta da ögrencem Çarşamba gitcm insallah bakalım ne çıkacak kız mı erkek mi 😍
gamzosgamzos Yaprakhzl kızımda 13+6 da %100 olarak ogrenmistim simdi 11+6 yız 28 ekimde bir sonraki kontrolum 15+1 oluyoruz Rabbim nasip ederse bebis izin verirse ogreniriz heralde 😀
ozge07070 Yaprakhzl banada ikili tarama testi yaparken tahmin bulundu 12+6 da şuan 14 +5 im kontrol günümü bekliyorum bazen erkenden belli oluyormuş ama kesin sonuç 17 18 haftalarda olur diyorlar
Sedarda Yaprakhzl 12+6 da söyledi doktorum ama tahmin dedi %90 gibi bir oran verdi bakalım 18.hafta da diğer kontrolüm onda kesinleşir insAllah
Mrsvaroll gamzosgamzos ya ben 18 hafta 2 günlükken gidicem ama hâlâ cinsiyeti söyleyen yok siz nasıl öğreniyorsunuz Ankara’da olanlar hastane doktor önerisi olan varsa söyleyebilir misiniz 🥰
teletabi Yaprakhzl oğlum 16 da belli olmuştu. dün bu bebeğimin cinsiyetini öğrendik 15+2 haftalık kızımız olucak. 🙈
gamzosgamzos Mrsvaroll ankarada degilim ben canım inşaAllah oneren cikar 😊 aslında biraz bebegin pozisyonuyla alakalı belki senin bebis nazlı gostermiyor 🙈
[silindi] Mrsvaroll 19 mayis dikmende baran hoca soyler canim yari özel golbasinda irfan cem hoca var oda hemen soyler
feyza-byt Yaprakhzl 12. Haftadaki ikili taramada %80 erkek denilmişti. Sonraki ultrasonlarda da bu kesinleşti. Eğer erkekse erken haftalarda belli ediyor kendisini ama kızsa bu haftalar uzayabiliyor.