AnnesiyimM53 Bebeğini çok aşağıda vajinanın hemen üstünde hisseden var mı 33 haftalığım çok korkuyorum 😒😒😒
Burcu_ksn AnnesiyimM53 Normal bende 33 haftalığım bazen okadar baskı yapıyo ki sanki düşecekmiş gibi hissediyorum ama korkacak bişey yok bu haftalardan sonra daha aşağıda hissediceksin
Sevinc-Berke AnnesiyimM53 Evet benimde öyle 28+4 olduk hep kasıklarımda oynuyor hıçkırıyor hissetmeye başladığım haftadan beri aynı. 🤔 Bu ikinci gebeliğim 1nci gebeliğim böyle değildi.
iremcannn1907 AnnesiyimM53 canım 26. Haftamdan beri öyle benim yapım gereği öyleymiş korkulacak bişey yok dedi doktorum
Murvet_01 AnnesiyimM53 yavaş yavaş doğum pozisyonu alıyordur hafta ilerledikçe alanı daralıyor yakın zamanda kontrol randevun yoksa içini rahatlatmak üzere bi doktora görün derim
Murvet_01 AnnesiyimM53 yine doktora sorarsın o da aynı şeyleri diyecektir 38 haftalığım şuan o kadar baskı yapıyor ki son zamanlarda yani korkulucak bir şey yok içini ferah tut ☺️
Sevinc-Berke AnnesiyimM53 Hiç bilmiyorum canım bende kontrolümüzde doktorumuz suanlik herşey yolunda bı sıkıntı görünmüyor diyor normal demek ki ☺️
Burcu_ksn AnnesiyimM53 Aminnn seninkinide Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😊🤲🏻 Evet canım Kardelen koyduk biz 😊