Muberenay_25 KıZlar 19 haftalık hamileyim ben 5 gündür falan ara ara çok kaşınıyorum genelde geceleri küçük küçük sinek ısırığı gibi şeyler cıkıyor vücudumda nie acaba böyke olan varmı acaba
nlycltk Muberenay_25 bende 19+6 oldum bende iki gündür kaşınıyorum ara ara genelde akşam oluyor yediğüm bişey mi giydiğim pijama mı ediyor anlamış değilim 🤷🏼♀️
Remziyeee Muberenay_25 salgın var canım el ayak hastalığına yakalanmış gibisin etrafımda çok vardı sizin gibi olan bu yazın trend hastalığı oldu
Durununannesi46 Muberenay_25 15 haftalığım bende de var. Doktoruma sordum normal bu süreçte kaşıntılar dedi. İleri boyuttaysa müdahale ediliyor sanırım. Pamuklu giyinin. Kaşımayın, böyle masaj yapar gibi yapın kaşınan yerlere
Eliffezell Bende 14 haftalık hamileyim aynı durumdayım kızlar, özellikle geceleri sanki bir kıyafetin etiketi rahatsız ediyormuş hissi gibi , değişik bir kaşıntı.
herhangibirkullanici Muberenay_25 geceleri küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkıyorsa skabiyez olmuşsunuz yüzde doksan. Çok geç kalmadan bir dermatoloğa görünün yoksa evdeki herkesi sarıyor bu illet çok zor kurtulursunuz. Biz 6 ay mücadele ettik kabus gibi günlerdi.
herhangibirkullanici Salgın var zaten Ocak ayından beri skabiyezden kavruluyor ortalık. Çevremde olmayan kalmadı.
Eliffezell Muberenay_25 korkma canım kuvvetle muhtemel hormanel ya da çatlak öncesi kaşıntı yarın doktoruma soracağım sende sor muhakkak iletişimde olalım :)
herhangibirkullanici Muberenay_25 bebeğinize bişey olmaz vücut derisini etkiliyor sadece. Eczaneden karışım ilaç yazdırın doktora. Kükürtlü vazelinli bir karışım veriyorlar üç gün boyunca duş almadan sürüyorsunuz. 4.gün banyo. Evdeki tüm kullanılan eşyalar yüksek derecede yıkanıp ütülemeden kullanmayın. Titiz davranırsanız inşallah üç dört haftaya kesilir tamamen. Ama en ufak bir hata ihmal istemiyor. Yoksa vücutta yumurta bırakmaya devam ediyor böcekler.
Eliffezell El ayak hastalığı ya da uyuz muhakkak ciltte belirti veriyor. El ayak hastalığının ilk belirtisi zaten ateştir. Şahsen bende herhangi bir kızarıklık yok ve uzun süreli olmuyor .
Muberenay_25 Eliffezell canım ben sordum uyuz belirtisi değilmiş çok şükür böcek falan sinek dende ola bilirmiş dedi
Mavi_ Muberenay_25 Benim ilk gebeligimde 20. Haftadan itibaren öyle kasintim başladı ve doğuma kadar ilerledi. Doktorum gebelik kolestazindan şüphelenip testler yaptırdı sonucum temiz çıktı ama aşırı kasinmaktan her yerim yara bere oldu. Kaşıntıya karşı bir ilaç yazdı alerjik olabilir flan dedi. O ilaç sayesinde kasintim durdu. Demem o ki eğer devam eder şiddeti artar ise doktorunuza başvurun lütfen
Elifhahah Bendede oldu hazır sute alirjim varmış ben bir ay çektim o kaşıntıyı yediğiniz şeylere dikkat edin ve direk cildiye doktoruna gidin bide soğuk suyla duş al rahatlatır