Miniqimm160821 Fasulyeninannesi1 Bende bazen midem bulanıyor onun dışında sanki hamile değilim gibi kendimi yokluyorum sürekli ☺️🤗
Miniqimm160821 Fasulyeninannesi1 ben kusmaktan çok zayıfladım normalde göbeğim vardı 76-78 arasıydım pat 69 olmuşum göbeğim azıcık var gibi çıkmış herkes öyle söylüyor bende fark edemiyorum sanki 🤣 bende karnım yok diye ağlıyorum kız 🤭
Fasulyeninannesi1 Miniqimm160821 ya sen kilo vermissin ben de 4 kilo aldim ama 74 kilo olmama ragmen devasa gobegim var 😁 bugun gittik doktora 61mm dedi boyunu bebisin 13+0da. Kac gram oldugunu soylemedi size soyluyor mu
Miniqimm160821 Fasulyeninannesi1 Valla banada hiç gramını söylemedi bugüne kadar meraktan ölüyorum bide ben 🤗😁 devlete gidiyorum ondan diyorlar sende mi devlete gidiyorsun canım ☺️
Fasulyeninannesi1 Miniqimm160821 yok kuzum ben ozele gidiyorum devletle bir farki yok valla 😁 her hafta gidiyorum catliyorum merakimdan iceride napiyor diye 😁😁😁
Miniqimm160821 Fasulyeninannesi1 Ayy ne güzel canım git valla ihmal etmemek en güzeli bende 2 hafta da bi gidiyorum nerden bakarsan bak bizim yakınlarda özel yok olan da aşırı pahalı 🤑 bütçe kaldırmıyor 😁
Fasulyeninannesi1 Miniqimm160821 125tl burada sgkliya bir oduyorsun bir odemiyorsun oyle olunca uyguna geliyor. Bende anksiyete var endiselendigim icin surekli gormek istiyorum 😁 saglikla kucagimiza alalim da insallah her sey guzel olacak 🙏🙏
Miniqimm160821 Fasulyeninannesi1 inşallah canım valla Allah sağlıkla sıhhatle inşallah o günleri göstersin 🤲🏻🥰