istanbullugelin34 1anneadayiii benim iki hafta sabah konturole gidicem bakalim durum ne gelmeye pek niyeti yok gibi ama 🙄
Seldamm Eda-5807 benim dr son 10 gun hic bu belirti yok haff bi bel agrisindan baska oda drvami gelmiyo yuruyorum.dus aliyotum merduven cikiyorum yok yok
Eda-5807 Seldamm bende öyle geçen hafta sancılarım vardı bu hafta ne sancı var ne başka bısey bende yürüyorum merdıven ınıp çıkıyorum ama nafıle bakalım ben zaman gelıcekler
Eda-5807 Seldamm allah allah bana en son baktıklarında yok demıslerdı 2 hafta gectı Perşembe banada bakarlar herhalde tam 40 haftalık oluyor o zamana ee nolcakmıs pekı bısey dedılermi
Seldamm Eda-5807 valla bisi demedi bebek 3900 gram.olmus 4500 grama.kadar haznem yeterliyrmis normal dogurrsun bekle dedi bilmiyorum 😔 nasil olacak kafam cok karisik stresliyim bi an once dogsa su bebis de bi rahatlasam
Eda-5807 Seldamm allah yardımcın olsun gerçekten zor bende dünden berı sırt agrısı cekıyorum gece sureklı uyanıp durdum bacaklarıma kramp gırıyor doğsun artık bır an önce bende ıstıyorum
Seldamm Eda-5807 insallah canimm.insallahh tez zamanda sag salim kurtuluruz bu sene de herkes bundan muzdarip bebekler gelmiyor neden anlamis deilim dun hastaneye gittim hep 40 haftayi gecirmisler masallah yani 😁😁
Eda-5807 Seldamm ya bende yarın gıdıcem bakalım ne dıycek bende tam 40 hafta oluyorum yarın yavaştan agrılarım başladı
Eda-5807 Seldamm var dün sırtımdan gırdı bır Ağrı karnıma vuruyor duş aldım gecmedı gece bacaklarıma kramplar gırıp durdu başladı agrılarım