Sinemmmmm58 Diaayse necati beye gidin onun ustune doktor tanimiyorum sehir hastanesinde tum doktorlara gittim tek ilgilenen o oldu 9 ay boyunca tek tek gezdim doktorlari suan kizim 14 aylik
Nzr06 Diaayse sürekli değişio bu sefer necati beye randevu aldım gittm gayette memnun kaldm cinsiyetini de söyledi kız diye yanılma olurmuki necati beye gidipte cinsiyeti değişmeyen varmı
Ayku6138 Sinemmmmm58 Canım iyi hoşta necati beye randevu alsam başka doktor bakıyor çok sinir oluyorum 😒😒😒
Aycan051415 Sinemmmmm58 detaylı ultrason içinde normal sıra alıyoruz değil mi ya ben randevular bakıyorum ikili testte olduğu gibi bisey belirtmemis olunuyor normal randevu aldım detaylı ultraskna girerim değil mj18 haftalikken
balbocegim27 Ayku6138 genelde necati bey kendisi bakar bugün yoğun gün du ama yine kendisi bakıyordu poliklinikteydi
Ayku6138 balbocegim27 Şehir hastanesinden bahsediyoruz değil mi ? Ben özlem gündüze alıyordum hep ama hiç kadını görmedim 😂😂
balbocegim27 Ayku6138 evet bugün randevum vardı şimdide yatıyorum hastane de fatma hoca ve necati hoca alanında bir numara
Ayku6138 balbocegim27 Allahım vaktinde gelsin inşallah çok geçmiş olsun çarşamba günü randevum var birşeye ihtiyacın varsa söyle getireyim 🥺🥺🤲