Njyn yunusemreninannesiii ben canım şu an 14 haftaligim 3 ay regl olmadım kanda çıkmıyordu bı turlu kaç doktora gittim söktürücü yazdı kullanmadım en son kontrole gittiğimde kanda öğrendim ve 2 hafta sonra ultrasonda kese göründü
yunusemreninannesiii teletabi bende çıkmadı yerlesme lekesi geldi ama doktor betan 1.20 dedi yani negatifsin dedı 22 Temmuz da 14bın çıktı 6 haftalık hamileymişim
bahtnurr1 Njyn o nasıl oluyor yaa , neden söktürücü kullanmadın ki. Belki de o son gittiğinde hamile kalmışsındır olamaz mı canım
teletabi yunusemreninannesiii ay ne güzel ya 🙈😍benim öğrendiğimde betam 152539 du. Ben baya geç öğrendim doktor yok diyince
Njyn bahtnurr1 yok canım öyle değil son gittiğim zaman eşim şehir dışındaydı söktürücuyude hep regl gecikmesini hamilik dışında başka seylere bağladıkları için yazdılar hem de tek doktor değil bı kaç doktor ve ben iyiki kullanmamışim diyorum şu an
bahtnurr1 Njyn ben kan tahlili veriyordum hep negatif çıkınca pko olduğu için doktorum söktürücü veriyordu mesela
teletabi yunusemreninannesiii yok kuzum bazen çıkmıyor doktor olabilceğini söylemişti bana çok istisna ama bazen oluyor demişti hatta
yunusemreninannesiii teletabi yok şeyi soruyorum beta belli bir seyın uzerınde çıkarsa kaç haftalık olduğu belli oluyor ya benım 14bın çıktı 6 haftalık dedi mesela
teletabi yunusemreninannesiii genelde o tutmayabiliyor. Bu gebeliğimde de bana betaya göre 3 haftalık felan dedi. 5 haftalık çıktı. Beta değeri değişiyor ondan hafta hesaplaması çok zor. Son adet tarihini baz alarak hesapla. Doktor bana öyle hesapla dedi
yunusemreninannesiii Fasulyeninannesi1 yok ben 3 ayı yarın bitiriyorum 4giriyorum ilk ögrendım de bir buçuk aylık dedı