Sznmr İyi geceler 34 haftalık gebeyim rahmimde yoğun bi baskı , batma ve ağrı hissediyorum 😞 geçen gün doktorum erken doğuma karşı yürüyüşü falan yasakladı 😑 ama bugün çok yoğun bi ağrı hissediyorum rahmimde yaşan var mı ?
Elif7221 Sznmr bende aynen 34+2 yim batma ve açılma hissediyorum daha kontrole gitmedim normaldir diye düşünüyorum ama bilemedim
Kubraozd Sznmr bu 34. Haftada ne oluyorsa artık anlamadım bende 34 sancılandım nst ye girdiğimde 2 tane sancı çıkınca doktor erken doğum riski var diye yatışımı verdi 2 gün hastanede yattım çıktım şuan 39+6 oldum hala doğuracam 😊
Raulunmamasi 34 haftayim bendede oyle hatta yuruyemiyorum kac kaftadir bende erken dogum riski 12ci haftadan var zaten hep yattim serklajliyim Allahin izni ile erken dogum olmazda zamaninda gelirler
Esralgk Elif7221 bence gidin gerçekten ben 34+6 yım şuan dün geceden gelen sancım vardı adet sancısı gibi sanki adet olacakmışım gibi hissediyordum çok bilemedim sabah oldu kontrole gitmem gerekiyordu zaten gecikiyordu gittim nst de yüksek sancılarım çıktı bir çok sorun yaşadım ciğer geliştirici iğne de vuruldum her an gelebilir diye diyince doktorum korktum bekliyorum şimdi bugün de bel ağrısıyla uyandım inşllah erken gelmez 3 haftamız var sezeryan ile olacak
Kbrbisi21 O bendede var hatta açılmaya mi basladim ki diye dusunuyorum surekli yatarak gecirmek istiyorum vaktimi otursam dert yurusem dert bazen tuvalete dahi cikasim gelmiyor
Elif7221 Sznmr idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir batma hissi bende oda vardı ilaç kullandim ama gecti mi bilmiyorum oda erken doğum sebebi tabi dikkat etmek lazım
Sznmr bahtnurr1 geçen hafta gittim doktora erken dönmüş dedi bide o içinde bulunduğu zarı inceltmiş dedi 😞
honeyland bahtnurr1 ben halen sağda solda hisediyorum hareketlerini ama yataktan kalktığımda ani hareket yaptığında bende de batma sızlama hissiyatı oluyor 34+5 haftalıgım
AnnesiyimM53 Bende aynıyım kızlar 33 deyim su gibi akıntı oluyorum kasıklarım ağırıyo çok tıhaf hissediyorum kendimi neden böyle oluyo ya çok korkuyorum
Kubraozd Demetimufuk heralde 😂bi gelecek gibi oldu şimdide Naz yapıyor sizmisiniz kalmamı isteyen 😂😂😂
Sznmr sedanursahin ay ne bilim o kadar sorunsuz bi hamilelik geçirdim ki anlatamam size ana sanırım ben fazla rahattım hiç hamile gibi davranmadım 😞 ağır kaldırdım temizliğimi eskisi gibi yapmaya devam ettim vs ne de olsa yapabiliyorum diye 😑 doktora danışmadan evde spora başlamıştım , yürüyüş hareket son haftalar diye bol bol yaptım 😥 doktora danışmadan hiç bişey yapmak doğru değil 😞 sebebi ne bilmiyorum işte 😏 hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inşallah 💐
Elif7221 Esralgk çok geçmiş olsun insallah en uygun zamanda gelir bebislerimiz korkutmayin kendinizi bende yarın gidecem hasyaneye bakalım yoktur bisey umarım 🙏