Suraelik Kızlar sezeryan olcak 2.cocugum kacıncı haftanzda yaptınız acıl bseyı cıkmayanlar doktorm 38+3den once sezeryan alamam dedı de 39mus hatta bnde merk ettm
Furkan35 Suraelik 38+6da alacak doktorum 39du aslında ama cmt ye denk geliyor seninle o gün çok ilgilenemem 31 temmuzda ol dedi 39+3 e denk geliyordu ama riske atmak istemedim ben beklemek istemedim
Dlrsdzynpzll Arkadaslar bu konu sezeryan olunca ne hikmetse 37 38 hafta cok erkenmis gbi geliyo sonucta normal dogum yapan 37+ 38+ da bi cok insan yani gebelerin %80 i bu haftada yapiyo dogumu bende cuma günü 38+1 de yapicam Allah nasip ederse rabbim saglikli kucagimiza almak nasip etsin 40 haftada sezeryan olursam problem yasamicagimin yada 38 olup problem yasayip yasamicami Allahtan baska kimse bilemez 👍
Haziranannesii Suraelik doktorum bana 39 kadar bekleyelim demişti en başta gelişim süreci bakımından en doğru zamanmis benim kini 39+2de aldı
SevgiGzalAte Benim 23 gün oluyor normal doğum olarak girdim ama kafası kanala girmediği için 16 saat sancı çektikten sonra sezeryan olmak zorunda kaldım ve 36 haftayı bitirdim öyle 🙈çok şükür sağlıklı sadece beni emmiyor sagıp biberon 🍼 ile emiyor
Suraelik SevgiGzalAte oeki ciger gelistirici falan igne yaptılarmı 38+3 tam cıgerlerı gelısıyr dedı doktr bna da oyuzden da erken alamazms
SevgiGzalAte Suraelik canım ben Almanya da yaşıyorum ve yapılmadı benim hamilelik şekerim çıktı ve çocuk kilo alımı artmasından dolayı kaygılanıyorlardı çok şükür şeker ne bende nede bebeğimde çıkmadı
svgisnreyphn Suraelik Benimde 38+6 da alınacak. 38 den önce almamaları lazm bebeğin tam yaşı 38 miş 38 de tam doldrp bitryormş gelişmni demşti doktrm 💁