571632BB 571632BB şuan14+3 gitsem gösterir mi çevrem henüz erken 4 ayı bekle diyor da kafam karıştı meraktan çatlıcam ama🤣🤭
571632BB Canselyaren benim de ilk kızım oldu 1 de oğlum olsun isterdim sağlıkla gelsinler inşallah 💜💚🤲🏻
Ranasamet 571632BB suan erken canim bende 13 haftalikken gittim doktor 16 haftadan sonra belli olur dedi. 2 gun sonra 16 haftalik oluyorum ama 2 hafta sonra doktora gidecem 18 haftalikken en azindan ozaman kesin bilgi verir insallah
Cansuca Bnde Martin sonu Allah nasip ederse inşallah doktor kıza benziyor dedi Perşembe 2li taramaya gircem orda net öğrene biliyomu suz
571632BB Ozlemu Utanmasam eve ultrason alıp kendim bakcam 🤭 muayene ücreti de çok pahalı 165 zorluyor artık her ay
Nzr06 19 haftalığım kız dedi doktorum yanılma payı varmiki acaba benzio demedi çünkü gösteemio da demedi
ozge07070 Cansuca ben yaptırdım 12+6 da ultrasonda baktı bi çıkıntı gösterdi %80 erkek ama bu haftaladarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 7 dk sonra 14+5 olucam heyecanla bekliyorum kontrol günümü 🥰
Nzr06 Cansuca yaptm canım ama orda sormadım daha belli değildir diye 3lü testi yaptm sonuç alırken cinsiyet sordm baktı kız dedi doktorum 19 hfatlığım
Cansuca ozge07070 ultrason da alt kısım yukarı olunca erkek aşağıya doğru olunca kız diyolar bizimki ortada 😊 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Cansuca Nzr06 net dediyse daha degsmez canm bnmki tereddüt te kalınca bnde arada kaldım Perşembe yi iple çekiyorum o kadar