Bu postu açıyorum çünkü boyle bir post çok aramıştım
09.11.2020 tarihinde meleğimi normal doğumla kucağıma aldim
O gune kadar hastane hakkinda 1 tane bile iyi bir sey duymadim etrafimdam ama ozel hastaneyede durumumuz yetmiyordu ve son karari kadin dogum hastanesinde verdik
Ben 3 gün hastanede kaldim çünkü henuz sancılarım dogum olmasi icin yeterli degildi ama 3 cm acilmam olduğu icin yatis verdiler(evim hastaneye 1 saat uzaklikta oldugu icin)
3 günün sonunda suyum geldi o gune kadarda surekli gelip takip ettiler
Suyum geldikten sonra sancilarimda fazlasiyla çoğaldı artik dogumum baslamisti ve beni dogumhane katina indirdiler
3 gun boyunca annem yanimda kalabildi ama dogumhaneye almadilar
Uzerimi giymeme yardim ettiler nst ye yatirdilar daha sonra da odami gosterdiler gayet guler yuzluyduler evet sinirlenebiliyorlar eee bizim bile sabrimizin bittigi nokta oluyor ve onlar orda kac hastayla birden ugrasmak zorunda (sorun cikaran ebelere bagiranlardan bahsetmiyorum bile) ayrica esimle 4 saatte 3 kere gorusturduler
Dogum odalari hakkinda cok fazla sey duymustum iki kisinin ayni yerde dogurdugunu bile ama asla oyle bir sey yok
Dogum yaptiginiz oda tek kisilik
Ayrica ebeler cok guler yüzlü
O yuzden etrafinizdan yalan yanlis seyler soyleyip hastaneyi kotuleyenlere kulap asmayin
Sadece meleginize odaklanin ve kendinize guvenin
Dogumdan sonra da cok ilgiliydiler odalari hep siliniyordu gayet temiz tek sorunu 2 kisi kaliyorsunuz ayni odada o kadar da olsun kisacasi ben cok memnun kaldim insallah sizde saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz meleklerinizi.
Cok uzun oldu hakkinizi helal edin 🥰