bahtnurr1 DerinMavii sadece sosyal medya değil ttnetin kendisinde de sorun var bence hiçbir yere girmiyor
poyrazinannesi3547 DerinMavii en son sigaraya zam gelmişti sanrm millet laf etmesn diyemi böyle yapılıyo bilmiyorum ama var bi şeyler demekki normal değil böyle olması yada daha büyük olaylar vardr bilmiyorux ki
shinemuu DerinMavii Bazı belgeleri hacklemişler dünya genelinde vergi kaçıranlar falan. Ondan gitti heralde. Türkiyeden de isimler var.
marbling10 bahtnurr1 Türkiyeyle alakalı değil dünyada olan bir sıkıntı, hatta Facebook komple kaybolmuş şu an
Gull_94 Dunya uzerınde genel olarak bı cokme var bende saatlerdır gıremıyorum hala baslıcam sıber saldırılarınada surda ıkı dk sosyal medyda gezıcem cocukları uyutup ona da ızın vermıyolar😂
DerinMavii poyrazinannesi3547 ya genelde böyle olunca bir kaç güne şehit haberleri gelirdi önceden Allah korusun suohelendim bende
Gull_94 DerinMavii twetterdan takıp edıyım dedım hıc gırmemıstm oylesıne acmıstım ıse yarıyo boyle zamanlarda 😂🤭daha degısık olaylar donuyo o yuzdn galıba yarına duzelır
poyrazinannesi3547 DerinMavii Allah korusun ya inşallah kötü birşey yoktur insan ister istemez düşünüyo birden ikiside gitti
poyrazinannesi3547 DerinMavii Valla tam net bilmiyorum bi arkadaşım koymuştu yuh diye hikayesine sonra 1 saat geçmedi böyle oldu
poyrazinannesi3547 DerinMavii bende şükür bıraktım hamileliği öğrendiğim anda 😊Eşimde bıraksa keşke kurtulsak
poyrazinannesi3547 shinemuu en basiti bizim ev sahibi elden kira alıyor tüm dairelerden oda vergi kaçırıyor tabi daha büyük paralar kaçıranlar vardr illaki hepsini bulsalar keşke
shinemuu poyrazinannesi3547 Milyon dolarlar olunca işin içinde siyasiler sanatçılar durum başka tabi😅