Mom6272 umutluanneadayi nasıl yani hamilelik belirtisi olarak mı yoksa genel olarak mı?🤣 kendimi bildim bileli ayaklarım üşür şuan hamileyim
Melismomyy umutluanneadayi belirtilere dair okuduğum takip ettiğim ne varsa hiç birini yaşamadım 🤭 hamile olduğumu erken öğrendim ve uzun bi süre bir belirtim yoktu🙈 yani onca takibim onca laflar boş çıktı😂 ama herkeste aynı olmayabilir tabii
vuslat_ekimde umutluanneadayi belirtimi bilmiyorum ama brn hamile kaldığımda ayaklarım çok üşüyordu ilk zamanlar erkek bebekte olur demişlerdi doğru mudur bilmiyorum ama bebeğim erkek bel ağrımda çok vardı😊
Bebekgibibiri umutluanneadayi hatta şöyle söyliyim asla çorapla uyuyamam dün gece çorapla uyudum ayaklarımı ısıtamıyorum
umutluanneadayi Mom6272 hamilelik belirtisi olarak merak ettim 😅😅 2 3 yerde okumuştum o yüzden gerçekten var mı diye
Bebekgibibiri umutluanneadayi eğer şuan hamileysem evet bi belirti. Kalın çorap artı terlik giyiyorum ayaklarım öyle üşüyor. Olabilir mi acaba 🥲🥲
umutluanneadayi Melismomyy 1 senedir herşeyi inceledim 😅 hamile kalırsam belirtilerimi merak ediyorum 😅😅
Merveagan Ben üşüyerek öğrenmedim ama öğrendikten sonra gündüzleri anlam veremediğim şekilde ayaklarım üşüyor geceleri yanıyor hormonel sanırım 😀
umutluanneadayi Bebekgibibiri 2 çorap 1 patikle geziyorum pufumda ayağımdan çıkmıyor parmak uçlarımı hissetmiyorum 🤦🏻♀️