HilalYlmz Güzel anneler nasipse yarın sabah 8:30da hastaneye yatışım olacak oğluma kavuşcam☺️ Bu akşam dualarınız da bana ve oğluma da yer verir misiniz🥰 rabbim herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin, herkese kolay doğumlar nasip eylesin
CnsUst HilalYlmz Allah yardımcınız olsun ikinize de sağlık diliyorum sağsalim atlatmanız duasıyla inşaAllah🌸
HilalYlmz Aysemin54 tesadüfün böylesi 😍 Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım sağlıcakla kavuşalım 💕
yarencaliskan HilalYlmz sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu gece oğlunuzla aynı bedende son zamanınız eliniz karnınızda uyuyun bu günlerde özleniyormuş… oğlum 3 aylık olucak hala arada karnımı severim sanki oradaymış gibi annelik cidden çok büyük çok güzel bir duygu.. yarın buram buram cennet kokusunu çekeceksiniz içinize 💝 💕 sağlıklı hayırlı doğumlar
HilalYlmz yarencaliskan bir yanım buruk içimdeki o hareketleri bir daha hissedemicem diye 😞 ama yarın nasipse yanımda olacak evladım onun heyecanı çok başka hiç bir yere sığamıyorum sanki ☺️Çok teşekkür ederim ♥️
Mnkfslyem HilalYlmz Allah yardımcınız olsun sağlıkla hayırlısıyla kolayca kavuşun inşallah yavrunuza 🥰 darısı bizlerin de başına 🤲💙
yarencaliskan HilalYlmz rica ediyorum bu heyecanları bende yaşadım ve suan sizin heyecanınızı paylaşıyorum 🥰💕