Denosko Ruken1234 Allah hem bizim hem de bebeğimiz için en sağlıklı doğum şeklini nasip etsin inşallah ben de karşı değilim de ama yancı da değilim artık kısmete bıraktım diyelim 😄 hayırlısı olsun o halde
Ruken1234 Denosko bende tarafsızım valla oğluşuma bişey olmasında sarkıyormuş neymiş umrumda değil baktım olmayacak gibi doktoru var 😂
FulYasin01 [bilinmeyen] Ben 3 4 Doğum yaptıktan sonra genişleme oluyor diye duydum ya doğru mu acaba 🤔🤔
FulYasin01 [bilinmeyen] Eşim sırf bu yüzden sezeryan mı olsan acaba diyor , Hey allahım biz kadınların işi gerçekten çok zor 😁😁
Baharun2 Ruken1234 yok bacım ben o manzarayı kaldıramazdım o yüzden ısrar etmedim sarkıyodur genişliyodur diye 😂😂😂
Rmrm Denosko cinselliği sadece kocalarını tatmin etmek olarak görenler onlar çok doğru söyledin bende sinir oluyorum onlara
jrarya Alyalinam ahh ona ne şüphe 😇 bakalım yarın kontrolüm var sürecimiz nasıl olucak tatih verilicek vs vs nasıl olursa olsun hepimize su gibi doğumlar olsun 🙆🏻♀️
AHFKASAP Gulsel Özel bişey yapmadım 😂😂 Ama kesi yapıldığı için dikiş atıldı belki ondandır bilemedim 🤷♀️