firstbaby1 Kızlar banyoda elime sivilce gibi birşey geldi aynada baktığımda vajina dudak bölgesinde böyle kahverengi benler oluştuğunu farkettim.İnanılmaz korktum.Başına böyle birşey gelen oldu mu? Bu korkuyla asla uyuyamam delirmek üzereyim nolur yardım edin
Smyye97 firstbaby1 Canım benim korkma siğil çıkmıştır bende de çıktı tedavi gördüm. Bağışıklık düşünce hamilelerde çıkan bir hastalık genelde eşten bulaşıyor
firstbaby1 Smyye97 sizdeki de kahverengi miydi? Felaket tellalı google a yazdım cilt kanseri falan diyor aşırı korkuyorum.
firstbaby1 Smyye97 bu arada eşim askerde en son 15 gün önce ilişki yaşadım bu çıkan şeyler çok yeni oldu
Smyye97 firstbaby1 evet siğiller kahverengi oluyor ve gün geçtikçe büyüyen birşey yalnız sizin bu durumu bir an önce doktora söylemeniz lazım siğil olunca normal doğum yapılmıyor
Smyye97 firstbaby1 Hemen olup çıkan birşey değil vücutta saklanıp günler aylar sonra çıkan bir hastalık bu
firstbaby1 Smyye97 yarın sabah randevum var ama eğer siz yazmasaydınız soluğu hastanede alacaktım şu anda.Çok çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun.Yarın doktoruma iletirim hemen
firstbaby1 Smyye97 son 2 haftadır hayatımın en stresli günlerini yaşadım muhtemelen bağışıklığım ona bağlı olarak düştü.Biz hamilelerin stres yapmasına sebep olanları Allah a havale ediyorum
Smyye97 firstbaby1 Bende ilk gördüğümde sizin gibi çok korkmuştum hemen sabahına doktoruma gittim doktor eşten kaynaklı virüs bulaştığını söyledi operasyonla aldı patolojiye yolladı içi rahatlaması için her çıktıkça operasyonla aldı ve eğer çıkmaya devam ederse normal doğum yapamazsın dedi çok şükür iç tarafta birşey kalmadı dışta bi kaç tane kaldı onlarda doğumdan sonra tedaviyle ilaçla geçer 😊 Korkma kendini sıkıntıya sokma yarın doktoruna ilet. Rabbim korktuğumuzu başımıza vermesin 🙏
Smyye97 firstbaby1 Amin canım benim 🤲 sıkıntı streste tetikliyor bu hastalığı sıkıntı yaptıkça daha çok artıyor
firstbaby1 Smyye97 benim de yarın doktora ilk söyleyeceğim şey bu siğiller olacak.Seninkinin bitmesine sevindim canım tekrar yaşamazsın inşallah.Tekrar çok teşekkür ederim😇💜 Allah hepimizi korusun🤲