Sinmn Lady bulutunannesi ilk oğluma başta prima premium care, sonrasında prima aktif bebek kullandım.. hiç sıkıntı yaşamadım, kesinlikle çok iyi.. sıra kısmetse ikinci oğlumda ☺️
iko58 Lady bebeğim 27 günlük. İlk 20 gün prima premium kullandım sonra normal primaya geçtim ikisi de çok güzel
mucizemizibekliyoruzz Lady henüz kullanmadık ama prima premium care aldım ben de göbek bağı oyuntulu hem
sydv Sinmn 1 numara içinde 150 adet falan çıkıyor e bebekte indirimdeydi alsak çok gelir mi 5-6 kiloya kadardı sanırım 1 numarası 😀
bulutunannesi Sinmn bende ilk bebeğimde prima kullandım da şimdi daha karar veremedim önerileri kulak vereyim dedim. ☺️
Lady Aliyahyaannesi ya ben de sleepy i denemek istiyorum primada ablam sikinti yasadi cok kokuyodu ve pisik yapti yenidoganda
Elifbade Bende ilk oğlumda prima ve huegiss kullandım bu oğlumda sleepyy i çok övdüler çevremde kullananlar çok memnundu sleppy deniyecegim
Lady iko58 primada kararsizim en guzeli ve en pahalisi aslinda o diyorlar ama her cocugun poposu farkli ya karar veremedim
Efuchama Hanımlar ben komili bebe gördüm markette zeytinyağı özü vs diyor pişik önlemede etkili midir? Bir de takipteyim stok yapmak istiyorum öneriler doğrultusunda
Sinmn sydv ilk ay kullanırsınız tam gelmişti oğluma.. bir ay kullandım, bez bitince kilosu da yükselmişti, numara değiştirdik.. e bebekte prima sık sık indirime giriyor, ben genelde ordan alıyordum
ozdenarda Lady 43 gunluk bebek annesiyim prima pampers ile basladik hem cok kokuyordu bez hemde psiik yapti suan molfix kullaniyrm gayet memnunum tasma pisik yapmiyr